Persbericht: Bondi Sands bij Kruidvat!

Als je aan zelfbruining denkt kom je al snel uit bij Bondi Sands. Het is één van de toonaangevende merken op dit gebied met producten voor elke huid. Om Bondi Sanders en de producten bekender én toegankelijker te maken bij een breder publiek is een samenwerking aangegaan met Kruidvat! Lees snel verder voor meer informatie.

Bondi Sands zelfbruiners bij Kruidvat

Bondi Sands x Kruidvat

Bondi Sands en Kruidvat hebben de handen ineen geslagen. Dit heeft geresulteerd in een exclusief assortiment met zelfbruiningsproducten die verkrijgbaar zijn bij de bekende drogisterij. Er zitten een aantal iconische bestsellers bij en andere producten die eenvoudig in gebruik zijn, ook voor beginners.

De producten hebben nieuwe verpakkingen gekregen. Sommigen wat kleiner zodat ze betaalbaar en daardoor toegankelijker zijn voor iedereen. Hieronder lees je meer over het Bondi Sands assortiment wat vanaf nu bij Kruidvat verkrijgbaar is!

Self Tanning Foam | € 16,99

Je bereikt een sunkissed glow over je gehele lichaam met de Self Tanning Foam van Bondi Sands. Ze zijn lightweight en verrijkt met aloe vera om de huid te verzorgen. Door de kokosgeur waan je jezelf meteen in een tropisch oord!

De Self Tanning Foam zit in een fles van 150 ml en is verkrijgbaar in drie varianten:

  • Light / Medium: Ideaal als je begint met self-tannen of als je een lichte huidskleur hebt.
  • Dark: Voor olijfkleurige huidskleuren of wanneer je een wat donkerdere glow wil.
  • Ultra Dark: Geschikt voor personen met een donkere teint of wanneer je de donkerste tan wil.
BondiSands Self Tanning Foam

Self Tanning Foam 1Hour Express | € 16,99

Eigenlijk geen tijd om nog uitgebreid te zelfbruinen, maar tóch een kleurtje op je huid? Kies dan voor de Self Tanning Foam 1Hour Express. Na een uur geeft deze bruiningsformule je al een zonovergoten glow die natuurlijk oogt.

Everyday Gradual Tanning Milk | € 14,99

Nieuw met selftanning maar toch een kleurtje? Met de Everyday Gradual Tanning Milk maak je jouw huid zo bruin als je zelf wil. Hij heeft een innovatieve formule die je huid hydrateert en voedt door aloë vera en vitamine E. Tegelijkertijd geeft het je het hele jaar door een golden glow.

Zelfbruinende bodymilk

Application Mitt | € 5,99

Het aanbrengen van de Self Tanning Foams (en eventueel ook de tanning milk) doe je met de speciale Application Mitt. Zo blijven je handen schoon én je bereikt een streeploze, vlekkeloze applicatie. De handschoen is wasbaar en herbruikbaar.

Meer informatie

De Bondi Sands producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij je lokale Kruidvat filiaal! Online vind ik nog niet alle producten, maar dat assortiment zal ongetwijfeld nog aangevuld worden.

De producten van Bondi Sands zijn cruelty-free en geschikt voor veganisten. Meer informatie over het gehele Bondi Sands assortiment vind je op hun eigen website! Daar koop je alle producten, ook vind je ze bij Douglas.

Gebruik jij wel eens zelfbruiners?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top