Persbericht: Catrice HD Liquid Coverage foundation

Deze lente komt Catrice met een handige trend editie: travelsize HD Liquid Coverage foundations. Vooral handig als we na de lockdown weer allemaal op reis kunnen, dan heb je altijd je favoriete foundation bij! Bekijk in dit artikel wat er precies in deze collectie zit.

Catrice LE HD Liquid Coverage mei juni 2021 banner

De collectie draait helemaal om de vier bestverkopende kleuren HD Liquid Coverage foundation. De volgende tinten worden in de spotlight gezet:

  • 010 Light Beige
  • 020 Rose Beige
  • 030 Sand Beige
  • 040 Warm Beige

De collectie bestaat eigenlijk uit twee delen. Het eerste deel zijn de vier bestsellers in mini-formaat. Deze flesjes van 10 ml kun je gemakkelijk meenemen op reis of een korte trip. Dezelfde vegan formule in glazen flesje, maar dan in handzaam formaat! De adviesverkoopprijs is € 3,59. Deze travel sizes komen niet in het vaste assortiment.

Mini Catrice foundation travelsize LE lente 2021

Ga je toch liever voor de full size? Ook die worden uitgelicht in deze collectie. Uiteraard zullen de andere kleuren nog steeds beschikbaar zijn. De vier kleuren zoals hierboven benoemd wordt alleen een extra podium gegeven.

Fullsize Catrice HD Liquid Coverage foundation

De reguliere HD Liquid Coverage foundation van Catrice bevat 30 ml en heeft een adviesverkoopprijs van € 6,99. Ook na het aflopen van deze limited collection zijn de foundations nog verkrijgbaar.

Ik heb zelf deze foundation een tijd geleden al geprobeerd in de kleur 010 Light Beige, voor mij heeft die een iets te gele ondertoon. Dit neemt niet weg dat ik de foundation zelf erg fijn vind. Hij heeft een mooie finish en blijft goed zo zijn plek. Net als de Catrice True Skin foundation overigens, waar ik eerder een review over schreef.

Meer informatie

Deze collectie zal in de winkels liggen van mei tot midden juni 2021. De hierboven genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Catrice is te koop bij de bekende verkooppunten zoals Kruidvat en online bij bijvoorbeeld Boozyshop.

Wat vind jij van deze voorjaarscollectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top