Persbericht: Catrice LE About Tonight

Tijdens de kerstdagen zie je er oogverblindend uit door de Magic Christmas Story trend editie. Maar Catrice heeft ook een collectie gewijd aan oudjaarsavond: About Tonight. In deze producten komen glitters en metallic formules veelvuldig door, zodat het een feest wordt om nooit te vergeten. Kijk je mee naar de toffe producten in deze collectie?

Catrice LE About Tonight 2023

Catrice – About Tonight

Het is misschien wel het feest van het jaar. Op oudjaarsavond vier je alle magische momenten van de afgelopen twaalf maanden en luidt je op feestelijke wijze 2024 in.

Catrice helpt daarmee met de nieuwe About Tonight collectie. Vijf producten (in diverse kleuren) waarmee je een stralende beautylook maakt om nooit te vergeten! Zo begint jouw 2024 goed, kijk snel verder en shop ze bij Boozyshop!

Highlighter Palette | € 9,89

Dit feestelijke highlighter palette is bedekt onder een laagje glitters met aan de voorkant het ‘logo’ van deze trend editie. Een omgekeerde A(bout) en T(onight) lijken een feestelijk Martini-glas te vormen. De binnenkant van het palet is al net zo vrolijk: je hebt keuze uit vier kleuren highlighter die je gegarandeerd in een feeststemming krijgen!

Bij Boozyshop is dit Raise Your Glass palet inmiddels verkrijgbaar voor € 8,95!

Kleurrijk budget highlighterpalet

Metallic Lipstick | € 4,99

Bij opvallende highlighter horen minstens zo opvallende lippen. Dat is geen probleem met (één van) deze metallic lipsticks van Catrice! Verkrijgbaar in de blauwe Kiss Me At Midnight en paarse A Night To Remember uitvoering. Overigens hebben ze een al net zo opvallende huls met goud en zwarte glitterdop.

Je koopt ze nu bij Boozyshop voor € 4,95.

Metallic lipsticks feestdagen 2023

Metallic Eyeshadow | € 4,99

Meer fan van opvallende ooglooks dan opvallende lippen? Ook dan zit je goed in deze About Tonight collectie van Catrice. Je hebt keuze uit vier metallic (liquid) oogschaduws. Van links naar rechts zie je hieronder:

  • C01 Champagne O’Clock
  • C02 Gintastic
  • C03 Shaken Not Stirred
  • C04 Martini Please

Met de sponsapplicator breng je de intense kleuren aan en kun je ze gemakkelijk blenden. Bij Boozyshop koop je ze nu voor € 4,95!

Catrice About Tonight Metallic Eyeshadow

Face Jewels | € 4,49

Om je oudejaarslook nóg feestelijker te maken breng je de About Tonight face jewels aan! De steentjes zijn zelfklevend en zitten al in een patroontje aan elkaar. Veel makkelijker dan dit wordt het niet!

Face Jewels en glitter nagelstickers

Glitter Nailfoil | € 4,99

Om je nagels niet te vergeten bevat deze collectie twee versies nagelstickers. Ga je voor witzilveren of goudkleurige glitters? Je brengt ze gemakkelijk aan op iedere nagel en ze zijn ook weer eenvoudig te verwijderen.

Meer informatie

Je oudjaarslook kun je gaan plannen vanaf begin november! Dan ligt deze About Tonight limited edition van Catrice in de winkels tot eind december. Kun je niet wachten? Ga dan nu naar Boozyshop, daar is deze collectie al te koop!

Ga jij voor een feestelijke look komende feestdagen?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top