Persbericht: Catrice LE Advent Beauty Gift Shop

Yes! Na de kerstcollectie van Essence, Wish Upon A Star, is nu ook de Catrice collectie voor het einde van het jaar bekend gemaakt. Catrice komt met de Advent Beauty Gift Shop! En daar zitten een aantal mooi producten in om cadeau te geven aan een ander, of aan jezelf natuurlijk. Kijk snel mee!

Catrice LE Advent Beauty Gift Shop december 2021 banner

Deze feestdagen kiest Catrice voor pasteltinten, goud en veel sprankelende highlights. Hieronder lees je meer over de producten, ik ben erg benieuwd naar jouw favorieten!

Mini Volumizing Lip Boosters

Laten we beginnen met de lippen. Deze feestdagen heb je zachte, volle lippen met de Volumizing Lip Boosters. Ze bevatten menthol ingredienten voor een plumping effect en zijn beschikbaar in mini-formaat zodat je ze gemakkelijk meeneemt naar alle kerstdiners en eindejaarsfeestjes! Je kunt kiezen uit twee tinten en koopt ze voor € 2,59 per stuk.

Catrice kerstcollectie 2021 lipgloss lip booster

Mini Powder Highlighters

Met één van deze mini powder highlighter krijgt je huid een mooie glow, zeker bij dat diner met kaarslicht of naast de kerstboom. Ze hebben een zijdezachte textuur en lichtreflecterende pigmenten. Gezien de namen (en verpakkingen) denk ik dat de eerste roze reflecteert (Pink Crystal Glow) en de tweede lila (Lilac Frozen Glow). Je koopt ze voor € 2,99 per stuk.

Highlighters Catrice kerstmis 2021

Mini Eyeshadow Palettes

Een adembenemende look creëer je met één van deze oogschaduwpaletten. Er is keuze uit een palette met warme, roze tinten en een palette met wat koelere tinten. Ze bevatten allebei 6 kleuren, zowel matte als shimmers. Ook de buitenkant ziet er feestelijk uit! De adviesverkoopprijs is € 3,99 per palette.

Catrice kerstcollectie 2021 Advent Beauty Gift Shop oogschaduwpalette

Mini Eyeshadow Brushes

Die oogschaduw breng je natuurlijk aan met de bijbehorende Blender en Precise Eyeshadow Brush. Catrice heeft aan alles gedacht in deze Advent Beauty Gift Shop. De kwasten hebben synthetische haartjes voor het gemakkelijk aanbrengen van je oogschaduw. De kwasten kosten € 2,59 per stuk.

Kerstcollectie 2021 advent oogschaduwkwasten

Face Jewels

Jouw look voor de feestdagen maak je helemaal af met deze face jewels. De plaksteentjes breng je aan bij je ogen of ergens anders op je gezicht of lichaam. De adviesverkoopprijs is € 2,99 per set.

Catrice face jewels Advent Beauty Gift Shop 2021

Mini Nail Lacquer

Bij een feestlook kun je jouw nagels niet vergeten, daarom brengt Catrice drie bijpassende tinten uit in deze collectie. Ik kan niet kiezen, dus zal ze denk ik allemaal moeten kopen! Maar met een prijs van € 1,99 per stuk is dat geen probleem.

Catrice LE kerst 2021 nagellak

Meer informatie

De producten van deze Catrice Advent Beauty Gift Shop collectie zien er weer prachtig uit! Je koopt de producten in december 2021 bij de bekende Catrice verkooppunten bij jou in de buurt of vanaf half november via Boozyshop. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Welke producten ga jij halen?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top