Persbericht: Catrice LE Bang Boom Brow

Yes, de nieuwste Limited Edition van Catrice werd zojuist aangekondigd! Zoals de naam ‘Bang Boom Brow’ al doet vermoeden, heeft Catrice zich met deze collectie toegespitst op producten voor de wenkbrauwen. Benieuwd met welke leuke producten je binnenkort je brows ‘on fleek’ krijgt? Kijk dan snel verder!

Catrice LE Bang Boom Brow januari februari 2022

Het volgende jaar begint goed voor je wenkbrauwen: met de producten uit deze collectie creeer je prachtige volle wenkbrauwen die de hele dag op hun plek blijven.

Brow Fix Soap Stylist

Het begint met de juiste match: de Brow Fix Soap Stylist wordt in zes tinten uitgebracht. Door het lifting effect krijgen je wenkbrauwen meer volume voor een expressievere look. Daarbij blijven ze natuurlijk de hele dag zitten zoals je ze in de ochtend hebt gestyled. De adviesverkoopprijs is € 3,99 per stuk (4,1 gram). Hieronder zie je van links naar rechts, van boven naar onder, de volgende tinten:

  • 020 Light Brown
  • 030 Dark Brown
  • 040 Medium Brown
  • 050 Warm Brown
  • 060 Cool Brown
  • 070 Black
Catrice Brow Fix Soap Stylist gekleurd 2022

Duo Brow Lift Brush

Deze handige duo brush helpt je om je wenkbrauwen in de vorm te krijgen die jij wil. Het borsteltje heeft synthetische haren. Met de spoolie breng je jouw wimpers via een opwaartse beweging in de ideale positie en met het ovale borsteltje fixeer je ze. Je koopt deze duo brush voor € 2,89.

Catrice LE Bang Boom Brow fixing spray en brush

Face & Brow Fixing Spray

Het laatste product uit de Catrice Bang Boom Brow collectie is een fixing spray. Die je niet alleen voor je wenkbrauwen kunt gebruiken, maar voor je gehele gezicht. Hij werkt matterend en fixerend. Hij bevat onder andere groene thee waardoor de spray fijn aanvoelt op je huid. Je koopt hem voor € 4,99 (50 ml).

Meer informatie

Deze nieuwste Limited Edition van Catrice heet Bang Boom Brow en zal in de winkels liggen vanaf januari tot medio maart 2022. Zo ga je nog eens goed het nieuwe jaar in! Je koopt ze dan bij je lokale Kruidvat of via Kruidvat.nl. Tip: bij Boozyshop hebben ze dit soort collecties vaak al een aantal weken eerder, dus hou dat zeker in de gaten als je de producten wil scoren!

Welke producten gebruik jij voor je wenkbrauwen?

— Een volledig overzicht van alle voorgaande en aankomende tijdelijke collecties van Essence en Catrice vind je hier: Overzicht Trend Edities! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top