Persbericht: Catrice LE Beautiful You

In deze mooie voorjaarscollectie van Catrice met de naam Beautiful You sta jij centraal! Hoe druk jij je uit met make-up en laat je jezelf zien? Hiervoor kun je het oogschaduwpalet, de blushes en lipgloss gebruiken. En ook je haar krijgt een vrolijk accent, dus kijk mee!

Catrice LE Beautiful You 2023

Beautiful You Eyeshadow Palette

Het oogschaduwpalet in deze collectie bevat twaalf warme tinten oogschaduw met diverse finishes. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd zodat je niet fout kunt zitten. Je ziet neutrale tinten gecombineerd met bijvoorbeeld oranje en rood. De adviesverkoopprijs is € 9,98

Catrice Beautiful You oogschaduwpalet

Cream-To-Powder Blushes

Voor een mooie, natuurlijke uitstraling gebruik je één van de cream-to-powder blushes van Catrice. De textuur blendt gemakkelijk in de huid en heeft een dekking die je kunt opbouwen. Hij is er in twee tinten: Worth It en Treat Yourself. Je koopt ze voor € 4,99 per stuk.

Budgetproof cream to powder blushes

Plumping Lip Gloss

Om je look af te maken gebruik je een Plumping Lipgloss uit deze Beautiful You collectie van Catrice. Je hebt keuze uit drie tinten die allemaal een intense kleur en glossy finish hebben. Daarnaast bevatten ze glansdeeltjes voor een plumping effect. Ze kosten € 3,99 per stuk.

Beautiful.You plumping lipgloss en haarclip

Beautiful You Hair Clip

Als laatste is er een haarclip met roze marmer patroon, helemaal passend bij deze collectie en de start van de lente. Je kunt je haar snel omhoog doen of vastzetten met deze statement clip. Hij is geschikt voor allerlei haarstijlen en kost € 3,99.

Meer informatie

Dit zijn alle producten in de Catrice Beautiful You Limited Edition. Deze leuke voorjaarscollectie is verkrijgbaar in maart 2023. Je vindt de items dan bij je lokale Catrice verkooppunt of koopt ze (vaak al eerder) via Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Wat vind jij van deze voorjaarscollectie van Catrice?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top