Persbericht: Catrice LE Bronze Away To…

Veel mensen zijn na het afgelopen jaar toe aan een vakantie naar een zonnig oord. Catrice speelt daar handig op in met haar nieuwe LE: Bronze Away To… Een collectie om alvast weg te dromen én om mee te nemen op die welverdiende vakantie natuurlijk!

Catrice LE Bronze Away To juli sept 2021

Deze nieuwste collectie met make-up volgt op de Catrice Overnight Beauty Aid in juli die enkel skincare bevat. In de Catrice Bronze Away To… collectie zitten vijf zomerse producten die ik in dit artikel aan je laat zien.

Matt Face & Body Bronzer

Als eerst een bronzer, die kan natuurlijk niet ontbreken in een zomerse make-up collectie. Hij ziet er aantrekkelijk uit door het motief van palmbladeren, heeft een matte finish en een koele ondertoon. Daardoor is hij ook uitermate geschikt om te contouren. Hij heeft e naam Bronze Away To… Maui gekregen en kost € 5,99.

Bronze Away To Maui bronzer LE

Face & Body Brush

De bronzer breng je aan met deze zachte maxi-brush! Hij heeft dikke synthetische haartjes en is geschikt voor vloeibare en poederproducten. Je koopt hem voor € 5,99.

Catrice hydrating fixing spray en brush LE zomer 2021

Hydrating Fixing Spray

De Catrice Bronze Away To… Fiji fixing spray hydrateert je huid en houdt je look lang mooi. Je kunt hem ook gebruiken als primer of als enkel een frisse boost voor je gezicht in de zomer. Hij heeft de geur van kokosnoot en een prijs van € 4,99 (50ml).

Baked Bronzing & Highlighting Palette

Een palette met vier prachtige tinten bronzer en highlighter. Dat is nog eens handig! Ze zorgen alle vier voor een natuurlijk kleurtje en/of prachtige glow op je gezicht en lichaam. Ze hebben een zijdezachte textuur en zijn eenvoudig aan te brengen en te blenden. Het palette heeft een spiegel in de deksel zodat je ook onderweg je zomerse look gemakkelijk kunt bijwerken. Hij heeft de naam Bronze Away To… Costa Rica gekregen, je koopt dit zomerse palette voor € 8,99.

Catrice baked bronzing highlighter palette 2021

Bronze Away To… Eyeshadow palette

Als laatste een mooi oogschaduwpalette om je in gedachten mee te nemen naar Panama. Dit palette is geïnspireerd door de kust met warme, draagbare kleuren en een intense blauwe tint in het midden. Het oogschaduwpalette bevat zowel matte, shimmery als metallic finishes en heeft een spiegel in de deksel. Je koopt het palette voor € 7,99.

Catrice Bronze Away To Panama eyeshadow palette 2021

Meer informatie

Als ik deze items zie, krijg ik nóg meer zin in de zomer! De Catrice Bronze Away To… limited edition producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Je kunt ze vinden vanaf eind juli tot begin september 2021. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Spreken de producten uit deze collectie jou aan?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top