Persbericht: Catrice LE Generation Joy

Als je denkt aan tijdloze beauty zullen je gedachten wellicht eerst naar klassieke producten en neutrale tinten gaan. Maar niets is minder waar in de Generation Joy collectie van Catrice! Opvallende kleuren voeren de boventoon in deze voorjaarscollectie. Want kleur draag je met trots, op iedere leeftijd! Kijk mee naar deze vrolijke nieuwe make-up items.

Catrice Generation Joy trend editie 2024

Catrice Generation Joy

In deze collectie worden klassieke kleuren gecombineerd die je in beauty wellicht niet vaak samen ziet. Toch geven ze je een moderne leuk en geeft het kans om je individualiteit te laten zien.

Kortom: maak een vrolijk statement op je lippen, wangen en ogen deze lente met Generation Joy van Catrice!

Coloured Mascara | € 4,49

De gekleurde mascara zagen we al in The Joker collectie. In Generation Joy brengt Catrice hem wederom in twee kleuren, dit keer oudroze 01 Real Rosewood en feblauwe 02 Blue.

Gekleurde mascara blauw roze

Eyeshadow Palette | € 9,89

In het oogschaduwpalette dat bij deze trend editie hoort zitten 9 verschillende tinten. De meerderheid is neutraal maar er zitten twee fellere kleuren in: lila en groen.

Catrice Generation Joy oogschaduwpalette

Blushlighter Stick | € 4,99

Met deze blushlighter sticks heb je zowel een blush als highlighter in handen. De sticks hebben een romige formule die eenvoudig op te bouwen is. Je hebt keuze uit twee kleurduo’s: 01 Flush Of Joy en 02 Make Me Blush.

Magic Skin Perfector | € 6,49

De Magic Skin Perfector is een primer die lichtgewicht is en je huid egaliseert. Hij bevat SPF15 en is eenvoudig te doseren via de tube.

Blushlighter stick magic skin perfector

Lipliner | € 2,99

De drie lipliners in deze collectie hebben verschillende kleuren. Je omlijnt er je lippen mee waardoor ze voller ogen door het plumping effect van deze romige potloden. De drie kleuren zijn, van boven naar beneden:

Budgetproof lipliner pencil

Lipstick | € 4,69

Bij de Catrice lipliners passen onderstaande Generation Joy Lipsticks. De kleuren komen overeen en ze geven een glanzende finish aan je lippen terwijl ze hydrateren en voeden.

Ook de lipsticks hebben, van links naar rechts, de volgende namen:

Lipsticks met glanzende finish

Meer informatie

De Generation Joy collectie koop je vanaf mei tot half juni 2024 bij je lokale Catrice verkooppunt. Online vind je ze vanaf 6 mei natuurlijk bij Boozyshop! Daar uitverkocht? Check dan Lyko.com.

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Catrice is een cruelty-free merk met een volledig veganistisch assortiment.

Spreekt deze collectie vol kleur jou aan?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top