Persbericht: Catrice LE Glam & Doll mascara’s

Catrice kondigde zojuist haar nieuwe Limited Edition producten aan voor het najaar van 2021: drie populaire mascara’s in de Glam & Doll reeks hebben een upgrade gekregen. In de Catrice herfst / winter 2021 update werd nog de hele nieuwe Sensitive variant aangekondigd, maar de oude faves worden niet vergeten! Bekijk ze hier!

Catrice LE Glam & Doll najaar 2021

De pluspunten van deze collectie zijn dat er zoveel mogelijk gerecycled plastic is gebruikt en de mascara’s volledig klimaatneutraal zijn geproduceerd*. Dit zijn dan ook met recht mascara’s without worries, weer een flinke stap voorwaarts!

Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof

Deze mascara breng je aan met het gebogen elastomeerborsteltje (helemaal onderaan kun je daar de afbeelding van vinden). De False Lashes mascara is waterproof en geeft je wimpers een diepzwarte tint. De huls is gemaakt van 78% gerecycled plastic en je koopt deze mascara voor € 3,99.

Catrice Glam & Doll False Lashes waterproof mascara

Glam & Doll Volume Mascara + Waterproof

De Glam & Doll Volume Mascara van Catrice is in twee varianten verkrijgbaar: regulier en waterproof. Met beide geef je jouw wimpers meer volume en krijgen ze een diepzwarte kleur. Daarnaast is de verpakking van de waterproof variant is gemaakt van 79% gerecycled PET, bij de reguliere is dat zelfs 81%. Beide mascara’s hebben een adviesverkoopprijs van € 3,99.

Catrice Glam & Doll Volume mascara waterproof

Glam & Doll Mini Mascara’s

Nieuw in het assortiment van Catrice zijn de Glam & Doll Mini Mascara’s. Ze zijn handig om mee te nemen door het formaat en je hebt geen zorgen dat ze uitdrogen voor je ze moet vervangen. Ook deze verpakkingen zijn weer gemaakt van gerecycled plastic: ca. 70%. Verder bieden ze dezelfde voordelen als hun grote zussen! De mini’s koop je voor € 2,59 en blijven online verkrijgbaar na afloop van deze Limited Edition.

Catrice Glam&Doll mini mascara's najaar 2021

Meer informatie

Deze Catrice Glam & Doll Limited Edition vind je bij de bekende verkooppunten, ze zijn daar verkrijgbaar van half oktober tot eind november 2021. De vernieuwde fullsize verpakkingen zijn daarnaast ook in het standaard Catrice assortiment te vinden. De mini’s zullen na afloop van deze collectie online nog te koop zijn. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

*Meer informatie over de klimaat compensatie van Catrice kun je vinden via deze link: ClimatePartner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top