Persbericht: Catrice LE Hop, Hop, Hooray!

Het is zover: het voorjaar komt er nu écht aan! Na alle stormen van afgelopen weekend ben ik er ook wel aan toe. De nieuw aangekondigde Limited Edition van Catrice is er eentje die in ieder geval goed past bij de lente: Hop, Hop, Hooray! Een collectie voor nagellakfans!

Catrice LE Hop Hop Hooray ICONails nagellak 2022

Deze collectie past niet alleen bij de lente, maar vooral ook bij Pasen. Hij bevat namelijk tien kleuren nagellak in flesjes die helemaal in de stijl van Pasen zijn. Je ziet hieronder de paashaas-doppen. De pastel- en berry-tinten zelf passen dan weer goed bij het voorjaar (maar zijn eigenlijk te leuk om de rest van het jaar niet te dragen).

In 2023 komt Catrice met Hop, Hop, Hooray Reloaded! Volg de link om alle kleurtjes te zien.

Hop, Hop, Hooray! Mini Nail Lacquers

Met deze vijf mini nagellakjes zijn je nagels in no-time in lentesferen! Vijf prachtige pasteltinten om te combineren of los op je nagels te dragen. Je kunt gaan voor geel, roze, mintgroen, lila of blauw. Ik word al vrolijk als ik de paashaas-dop op de flesje zie, en die kleurtjes maken het helemaal leuk! Ze kosten € 1,99 per stuk.

Catrice nagellak lente 2022 pasen

Catrice ICONails Gel Lacquers

Er zijn ook 5 tinten Catrice ICONails geselecteerd die in deze Hop, Hop, Hooray collectie de schattige paashaas-dop mogen dragen. Hieronder zie je van links naar rechts de volgende tinten:

  • 51 Easy Pink, Easy Go
  • 92 Nude Not Prude
  • 100 Party Animal
  • 101 Berry Me
  • 03 Caught On The Red Carpet
Catrice ICONails lente 2022 pasen

Deze leuke berry-tinten voor op je nagels koop je voor € 2,99 per stuk.

Meer informatie

Deze leuke nagellakjes in de stijl van Pasen zijn verkrijgbaar vanaf half maart tot half april 2022. Je vindt ze tijdens die periode bij Kruidvat. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Alle nagellakjes van Catrice zijn vegan en cruelty-free.

Welke kleur is jouw favoriet?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top