Persbericht: Catrice LE Kaviar Gauche 2022

Een terugkerend fenomeen bij de Limited Edition collecties van Catrice is de samenwerking met Kaviar Gauche, zo ook in 2022. Voor de aankomende lente zijn de producten geïnspireerd op de collectie Bridal Couture trouwjurken: Cloud N°9! De items hebben subtiele tinten voor de perfecte bruidslook. Kijk je mee?

Limited edition lente 2022 thumbnail

Glow Fixing Spray

Met deze fixing spray blijft je make-up de hele dag zitten. Hij plakt niet en voelt prettig aan op je huid. De mist bevat een gouden glitter voor een natuurlijke glow. Je probeert hem voor € 4,99 (50 ml).

Glossy Lip Balm

Je krijgt lippen om te zoenen door deze glossy lip balm! Hij heeft een semi-transparante koraalkleur met gouden glitter. Door de verzorgende ingrediënten worden je lippen hersteld en hij voelt gewichtsloos aan. De adviesverkoopprijs is € 3,99.

Catrice Kaviar Gauche producten lente 2022

Kaviar Gauche Hair Clip

Of je hem nou gebruikt tijdens het trouwfeest of bij de voorbereidingen: met deze Kaviar Gauche Hair Clip van Catrice krijgt je kapsel sowieso een feestelijk tintje! Hij heeft een parelmoeren look en kost € 3,99.

Nail Lacquers

Bij deze Limited Edition horen twee nagellakjes: een zachte, witte tint met gouden gittertjes en transparante finish en een koraaltint met hoge dekking. Je kunt ze los dragen of natuurlijk combineren op je nagels! Je betaalt € 2,99 per stuk.

Kaviar Gauche Oogschaduwpalette

Het oogschaduwpalette wat bij deze collectie hoort bevat vier tinten om een subtiele rosékleurige look te maken. Ze hebben verschillende finishes en een stevige verpakking met parelmoer ontwerp. In de deksel zit een spiegeltje voor een snelle touch-up! De adviesverkoopprijs is € 5,99.

Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow Palette lente 2022

Catrice Kaviar Gauche Face Palette

In een verpakking met dezelfde look is er ook een palette voor het gezicht. Hij bevat een highlighter, bronzer en twee kleuren blushes (waarvan er één mat is). De tinten zijn op elkaar afgestemd en laten iedere huid stralen! Het palette kost € 8,99.

Catrice limited edition gezichtspalette lente 2022

Meer informatie

Benieuwd geworden naar deze Catrice Kaviar Gauche collectie van 2022? De items zullen vanaf eind mei tot begin juli 2022 te koop zijn je lokale Catrice verkooppunt. Vaak vind je ze al iets eerder online bij Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top