Persbericht: Catrice LE Kaviar Gauche 2020

Catrice kondigde zojuist de Limited Edition aan die tijdens de kerstdagen in de winkels zal liggen: Kaviar gauche. Gebaseerd op een Duits couturelabel wat de meest mooie moderne glamour looks creëert. Benieuwd naar de bijpassende make-up, geïnspireerd op de Crystal Collection? Kijk dan snel verder!

Promofoto's Catrice Limited Edition winter 2020 Caviar gauche

Pressed Pigment palette

Als eerst een luxe uitziende pressedpigment palette waarmee je in een handomdraai een glam look op je oogleden aanbrengt! Het palette bevat matte, shimmery en metallic tinten met glittertjes. In het deksel zit een spiegel. Hij zal € 8,99 kosten.

Catrice Kaviar Gauche 2020 LE Pressed pigment oogschaduwpalette

Volumizing Lip Boosters

Voor je lippen kun je in deze collectie kiezen uit twee Volumizing Lip Boosters zoals je die ook vindt in het reguliere Catrice herfst / winter 2020 assortiment. Maar dan in twee nieuwe kleuren: Rose Spectacle met mini glitterdeeltjes en Delicate Dream met een opvallendere glitter. Ze kosten € 3,99 per stuk.

Catrice Kaviar gauche Volumizing Lip Boosters 2020

Highlighter en brush

Ook de highlighter zit in een classy uitziende verpakking met gouden glitters. De highlighter zelf heeft een rosétint en zou ieder huidtype flatteren. Hij gaat € 5,59 kosten.

Catrice KaviarGauche LE Highlighter Kambuki brush

De multipurpose brush is uitgevoerd met ultrazachte, compacte, synthetische haartjes. Je kunt er zowel vloeibare producten als poeders mee aanbrengen. Hij is klein en dus handig om mee te nemen, je betaalt er € 5,59 voor.

Nagellak

Bij Catrice Kaviar Gauche horen ook twee kleuren nagellak. Je hebt de keuze uit zilveren glitters en een mooie nude tint. Ze kosten € 2,99 per stuk.

Catrice KaviarGauche 2020 LE nagellak

Meer informatie

Door de luxueuze verpakkingen past deze Kaviar Gauche Limited Edition van Catrice perfect bij de feestdagen! De collectie is verkrijgbaar van midden november tot eind december 2020 bij de bekende Catrice verkooppunten. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Wat trekt jou het meeste aan van deze collectie?

5 reacties op “Persbericht: Catrice LE Kaviar Gauche 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top