Persbericht: Catrice LE Metaface

Misschien heb je wel eens van Metaverse gehoord: een virtuele wereld met bijvoorbeeld augmented reality waarbij de grenzen tussen de fysieke en digitale werelden vervagen. Catrice borduurt daarop verder met de nieuw aangekondige Metaface collectie! Met holografische tinten en opvallende verpakkingen, dus kijk snel verder!

Catrice Metaface Limited Edition 2023

Catrice Metaface collectie

Catrice Metaface Eyeshadow Palette | € 12,99

Het Metaface oogschaduwpalet is de eyecatcher van deze gelijknamige collectie van Catrice. Hij doet me een beetje denken aan de r.e.m. Beauty oogschaduwpaletten, het merk van Ariane Grande. Voornamelijk door de ovale vorm, maar dit Catrice palet is wat groter. Hij bevat tien tinten oogschaduw die perfect op elkaar zijn afgestemd, ze hebben diverse finishes.

Catrice Metaface Eyeshadow Palette 2023

pH-reacting Lip Glaze | € 4,99

Deze lipglosses reageren op de pH-waarde van je lippen en geven ze een daarop gebaseerde subtiele kleur. Ze hebben alle drie een hoogglans finish.

pH reacting lip glaze lipgloss

Colour Correcting Glaze Primer | € 7,49

Deze primer ziet er niet alleen bijzonder uit, hij bevat ook bijzondere krachten. Door de combinatie van kleuren worden kleuren gecorrigeerd en geneutraliseerd. Hij heeft een transparante, lichte finish, egaliseert rode huid en biedt hydratatie en een subtiele glow.

Met de handige pompdispenser breng je eenvoudig de juiste hoeveelheid primer aan!

Highlighter Face Glaze Pot | € 6,49

Voor een cyberlook gebruik je de jelly highlighter in de Face Glaze Pot! De gelei-achtige textuur voelt licht aan op de huid. Natuurlijk geeft deze highlighter een glanzende finish op de huid, mét holografische effect door de licht-reflecterende glitterpigmenten!

Holo nailpolish colour correcting primer

Catrice Metaface Nail Lacquer | € 3,69

De laatste twee items zijn unieke kleuren holografische nagellak. Pretty Avatar is een wat transparante lak met roze glans. Cyber Beauty geeft je nagels een paarse gloed. Beide lakjes staan garant voor opvallende, futuristisch uitziende nagels!

Meer informatie

Deze producten zijn beperkt verkrijgbaar omdat ze limited edition zijn. Je vindt de Metaface collectie van half september tot half oktober 2023 bij je lokale Catrice verkooppunt.

Al eerder shoppen? Dan kun je nu terecht bij Boozyshop, de producten zijn daar inmiddels al verkrijgbaar!

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Catrice is een cruelty-free en veganistisch merk.

Spreekt deze collectie je aan? Welke items vind je het leukste?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top