Persbericht: Catrice LE My Little Pony

Is de lente er al? Als ik naar buiten kijk niet, maar op mijn scherm komt het lentegevoel al naar voren. En wel door deze vrolijke My Little Pony collectie van Catrice! Een samenwerking ter ere van het 40-jarige bestaan van deze vierbenige vriendjes. Kijk snel verder!

Catrice My Little Pony 2023

Bijna iedereen kent ze wel: My Little Ponies. Dat is ook niet zo gek, want ze bestaan al sinds 1983. Vanaf het begin brachten ze jeugd allerlei avonturen. Eerst alleen om mee te spelen en te verzamelen. Later zijn er ook series en films van gemaakt. De My Little Pony wereld is vrolijk en kleurrijk dus ook de Catrice producten zijn in dezelfde stijl vormgegeven.

Lip & Cheek Activator

Het lijkt bijna een normale lippenbalsem, maar niets is minder waar. Deze Lip & Cheek Activator geef je lippen en wangen een unieke roze tint, afhankelijk van de pH-waarde van je huid. Door het formaat past hij gemakkelijk in iedere handtas, dus je hebt hem altijd bij! De adviesverkoopprijs is € 4,99.

Head in the clouds Highlighter lip cheeck activator

Catrice My Little Pony Highlighter

Deze vrolijke highlighter is er in één tint: de roze Head In The Clouds. Hij lijkt erg op de Pink Shimmer highlighter van MUA. In de deksel zit een spiegeltje zodat je ook onderweg gemakkelijk je highlighter kunt bijwerken. Je koopt hem voor € 6,99.

Catrice My Little Pony Eyeshadow Palette

Het Catrice My Little Pony oogschaduwpalet kenmerkt zich door kleur. De buitenkant heeft een mooie pastelgroene basis en de kleuren aan de binnenkant knallen eruit: vrolijke looks gegarandeerd! Het palet bevat 12 op elkaar afgestemde tinten met diverse finishes. In de kleurnamen komen de Pony-namen terug. Dit oogschaduwpalet kost € 12,99.

Catrice kleurrijk oogschaduwpalet MLP

Nail Lacquers

Om je look helemaal af te maken lak je jouw nagels in één van de vier kleuren Catrice My Little Pony nagellak! Of je gebruikt ze alle vier in een zomerse combinatie. Van links naar rechts zie je hieronder:

  • C01 Sweet Cotton Candy
  • C02 Pretty Sunlight
  • C03 Happy Skydancer
  • C04 Lovely Minty

Deze lakjes hebben een glossy finish en een adviesverkoopprijs van € 2,99 per stuk.

My Little Pony nagellak lente 2023

Kwastenset met etui

Het laatste item uit deze vrolijke collectie is een 3-delig kwastenset met bijpassende etui. Het schijnt een online exclusive item te zijn, dus waarschijnlijk kom je deze set niet tegen in de winkels. Bij Boozyshop is hij wel verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is € 14,99 (bij Boozyshop € 14,95).

kwastenset en etui MLP Catrice

Meer informatie

De My Little Pony collectie vind je bij je lokale Catrice verkooppunt vanaf eind april tot eind mei 2023. Online koop je ze vanaf 6 maart bij Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Catrice is een cruelty-free merk en veel producten zijn vegan. Deze samenwerking kwam tot stand met Hasbro.

Heb jij een favoriete My Little Pony of ken je ze eigenlijk niet?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top