Persbericht: Catrice LE Overnight Beauty Aid

Catrice is al lang geen merk meer wat alleen make-up verkoopt. Verzorgingsproducten nemen een steeds grotere rol in. Met de Trend Editie van deze zomer zorgen ze ervoor dat iedereen ’s ochtends kan ontwaken als Doornroosje. Kijk mee naar de Catrice Overnight Beauty Aid collectie!

Catrice LE Overnight Beauty Aid zomer 2021

Doornroosje deed er iets langer over om te ontwaken, maar dankzij Catrice kun je iedere dag wakker worden met een prachtige huid. In deze tijdelijke collectie zitten zes producten met kalmerende en rustgevende lavendel.

Overnight gezichtsverzorging

Recovering Overnight Face Mask

Het overnight gezichtsmasker is een soort crème die je opdoet voor je gaat slapen. Hij ligt op de huid als een licht, fijn vliesje en zorgt ervoor dat je huid ’s nachts verzorgd wordt. Door de squalaan wordt je huid gehydrateerd en voelt hij fris aan als je wakker wordt. De adviesverkoopprijs is € 5,99 voor 20 ml.

Restoring Overnight Lip Mask

Ook je lippen kunnen soms wel wat extra verzorging gebruiken. Tegelijk met het gezichtsmasker kun je daarom ook dit Overnight Lip Mask aanbrengen. Hij bevat sheaboter waardoor je lippen een extra boost krijgen. Tip: Door een peeling vooraf, kunnen de ingrediënten nog beter hun werk doen ’s nachts! Je koopt hem voor € 3,99 (15 ml).

Beauty Aid gezichtsverzorging lipmasker gezichtsmasker serum

Calming Face Serum Milk

Met deze serum milk begin je je beautyroutine op een ontspannen en rustgevende manier. En je krijgt er ook nog eens een verzorgde huid door! Door het pre- en probiotisch complex biedt het je huid hydratatie. Door de geur van lavendel worden je gedachten gekalmeerd. De adviesverkoopprijs is € 5,99 voor 30 ml.

Overnight lichaamsverzorging

Relaxing Mist

Deze relaxing mist kun je zowel op je lichaam als op je gezicht gebruiken. Hij heeft een geur van sandelhout en lavendel waardoor je ontspanning kunt vinden in je wellicht drukke leven. Hij heeft een adviesverkoopprijs van € 5,99 voor 100 ml.

Repairing Leave In Hand Mask

Vaak zijn we overdag bezig met onze handen en zijn we te druk om een pauze te nemen voor handcrème. Herken je jezelf daarin? Dan is deze leave in hand mask wat voor jou! Je brengt hem voor het slapen gaan aan zodat je ’s ochtends verzorgde, zachte handen hebt. Het handmasker bevat sheaboter, lavendelolie en olijfolie zodat droge, gebarsten huid wordt hersteld. Je koopt hem voor € 2,99 (75 ml).

Beauty Aid handmasker olie en mist

Multipurpose Oil

Het laatste product in deze Catrice Overnight Beauty Aid collectie is de multipurpose oil. Hij bevat lavendel en ylang ylang waardoor hij een voedend én rustgevend effect heeft. Hij verzacht je huid en heeft een bloemzoete geur. Je kunt hem over het hele lichaam gebruiken, maar net waar het nodig is. De adviesverkoopprijs is € 5,99 (30 ml).

Meer informatie

De Catrice Overnight Beauty Aid collectie zal deze zomer in de schappen van de drogisterij liggen. Je kunt de producten vinden vanaf half juni tot eind juli 2021, exclusief bij Kruidvat (vaak betekent dat ook bij Trekpleister). Alle producten zijn vegan.

Welk product lijkt jou het meest interessant?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top