Persbericht: Catrice LE Pearl Glaze

Aan het einde van de herfst van 2022 komt er nog een mooie nieuwe Limited Edition van Catrice te koop: Pearl Glaze. Met zoals je verwacht parels, glitters en koele tinten die passen bij het seizoen. Je bekijkt ze allemaal in dit artikel, dus scrol snel verder!

Catrice LE herfst 2022 Pearl Glaze

Highlighter Face Glaze

Het eerste item is misschien wel meteen de eyecatcher van deze Pearl Glaze collectie van Catrice. De Highlighter Face Glaze zit in een prachtige verpakking die een balmtextuur en lichtreflecterende glansparels bevat. Zo krijg je een stralende glow! Je koopt hem voor € 6,99.

Face Glaze Highlighter met steentjes

Eyeshadow & Blush Palette

Het tweede item is een gezichtspalette waarin vier kleuren oogschaduw zitten met een glitter / shimmer effect. Daarnaast vind je er een roze blush om je wangen een gezonde blos te geven. Het palette zelf ziet er natuurlijk ook prachtig uit! Hij kost € 8,99.

Pearl glaze eyeshadow blush face palette 2022

Face Jewels

Om je look kracht bij te zetten breng je deze prachtige Face Jewels aan. Ze bevatten parels en strass-steentjes in een leuk patroon. Ze kosten € 3,99 per stuk.

Catrice face jewels

Crystal Lipsticks

De laatste items van deze glinsterende limited edition zijn twee lipsticks. Helemaal in stijl met de rest hebben ze een zilveren huls. Je kunt kiezen uit twee kleuren: roze en paars. Ze hebben een balmtextuur en je kunt de tint opbouwen door meerdere lagen aan te brengen. Je koopt ze voor € 4,99 per stuk.

Catrice LE Pearl Glaze Crystal Lipstick 2022

Meer informatie

Deze Catrice Pearl Glaze collectie kun je vanaf november t/m begin december 2022 vinden bij je lokale Catrice verkooppunt. Al wat eerder zijn de producten verkrijgbaar via Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Catrice is een cruelty-free merk.

Welke producten zijn op jouw wishlist beland?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top