Persbericht: Catrice LE Secret Garden

De lente- en zomercollecties zorgen eigenlijk altijd wel voor een blij gevoel. Zo ook de Secret Garden collectie van Catrice die je eind van de lente in de winkels vindt. Inspiratiebron was de betoverende wereld van elegante bloesem die het lenteseizoen tot leven brengen. Kijk je mee?

Catrice Secret Garden lente 2023

Face & Cheek Palette

Het opvallendste item uit de Secret Garden collectie van Catrice is toch wel het face & cheek palette. Hij bevat twee highlighters, een bronzer en een blush. Met de romige texturen creëer je een stralende blik. De kleuren zijn zo gekozen dat ze passen bij elke huidskleur en eenvoudig zijn aan te brengen met een kwast of zelfs met je vinger! Het palette koop je voor € 8,99.

Blush & Highlighter Brush

Als je een bijpassende kwast zoekt kun je ook bij Catrice terecht. In deze collectie zit een brush waarmee je moeiteloos romige texturen kunt aanbrengen en zo nodig opbouwen. Je koopt hem voor € 5,99.

Catrice SECRET GARDEN Face & Cheek Palette brush en faceserum

Catrice Secret Garden Face Serum

‘Digitaal lavendel’ is één van de trendkleuren van dit jaar en dat is te zien in deze collectie. Ook het gezichtsserum heeft lila accenten gekregen. Het serum bevat hyaluronzuur en glycerine en heeft een frisse bloemengeur. Je koopt hem voor € 5,99.

Matte lipsticks

Om je zomerse, mysterieuze look af te maken gebruik je natuurlijk één van de Secret Garden lipsticks van Catrice! Ze hebben een ultra-matte finish en zijn verkrijgbaar in drie tinten. De huls is door het bloemenmotief een ware eyecatcher. Ze kosten € 4,99 per stuk.

Lip olie lipoil en matte lipsticks

Secret Garden Lip Oils

Om je lipsticks optimaal te kunnen inzetten is een goede lipverzorging noodzakelijk! Met deze Catrice lip oils krijg je juicy lippen terwijl je ze verzorgt. Ze geven een lichte tint en glossy finish aan je lippen. Je koopt ze voor €3,99 per stuk.

Meer informatie

Deze Secret Garden collectie van Catrice vind je bij je lokale verkooppunt van half mei tot half juni 2023. Binnenkort zijn de producten waarschijnlijk al te vinden bij Boozyshop.

Catrice is een cruelty-free merk en de meeste producten zijn vegan (check de verpakking om er zeker van te zijn!). De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen wijzigen.

Wat vind jij van deze collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top