Persbericht: Catrice LE Seeking Flowers

Seeking Flowers is de nieuw aangekondigde tijdelijke lentecollectie van Catrice van 2024! Deze trend editie kenmerkt zich door zachte, vrolijke kleuren, bloemen een mooie texturen. Een genot om naar te kijken. Ik ben erg benieuwd wat jij van deze producten vindt, dus laat het me weten door een reactie te plaatsen. Kijk nu snel verder!

Catrice Seeking Flowers Trend Edition spring 2024

Catrice Seeking Flowers

De Seeking Flowers trend editie van Catrice is natuurlijk gebaseerd op bloemen. Een boeket van warme en vrolijke kleuren waarin de Pantone kleur van 2024, Peach Fuzz, een grote rol speelt. Het is namelijk de basiskleur van (bijna) alle verpakkingen!

Verder zijn ze opgeleukt met bloemen in diverse oranje- en rozetinten. Een feestje om naar te kijken.

Alle producten uit deze collectie zijn geschikt voor veganisten en cruelty-free.

Seeking Flowers Eyeshadow Palette | € 7,99

De eyecatcher uit deze lentecollectie is toch wel dit oogschaduwpalette. Niet alleen de buitenkant is een plaatje, ook aan de binnenkant is aandacht besteed. De kleuren en het reliëf aan de binnenkant vormen een bloem. Het palet bevat vijf hoog gepigmenteerde tinten die perfect bij elkaar passen. In de deksel is een spiegeltje geplaatst.

Seeking Flowers oogschaduwpalette Catrice lente 2024

Blush & Brush Stick | € 5,49

Handig voor onderweg of op reis: een blushstick met ingebouwde kwast! Bovenin zit een blush waarbij je keuze hebt uit twee tinten: een felle roze en een peachy tint. Onderop zit een kwast zodat je overal je blush kunt aanbrengen of bijwerken.

Cream-To-Powder Highlighter | € 4,99

Deze crème highlighters krijgen bij het aanbrengen een poedertextuur. Ze zijn op te bouwen qua kleur en geven een perfecte glow. Je hebt keuze uit de twee tinten die je hieronder ziet: Een peachy tint en een gouden variant.

SeekingFlowers make-up blushstick highlighter

Hydrating Lip Mask | € 4,99

Ook in de lente en zomer kunnen je lippen soms wat extra verzorging gebruiken. Het Hydrating Lip Mask uit deze collectie ziet er niet alleen prachtig uit door de kleurovergang, hij maakt je lippen zacht en zorgt voor hydratatie!

Hydrating Lip Stain | € 3,99

Als laatste heeft Catrice drie Lip Stains toegevoegd aan deze vrolijke lentecollectie. Het is een vloeibare liptint met hydraterende eigenschappen. De drie kleuren blijven lang zitten. Je kunt kiezen uit oranje, mauve en roze.

Drugstore Hydrating Lip Mask Stain

In het filmpje hieronder zie je enkele producten in actie!

Meer informatie

Luid de lente in met deze toffe collectie! De Seeking Flowers producten vind je vanaf eind maart tot begin mei 2024 bij je lokale Catrice verkooppunt. Vanaf 25 maart zijn ze al verkrijgbaar bij Boozyshop!

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Alle items zijn dierproefvrij en veganistisch.

Wat vind jij van deze lentecollectie van Catrice?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top