Persbericht: Catrice LE Sparks Of Joy

Na de aankondiging van Catrice Pearl Glaze volgde al snel het bericht over de Sparks Of Joy collectie: de kerstcollectie van 2022! Het belooft weer een mooie limited edition te worden. Vol met producten waarmee je een stralende feestmaand tegemoet gaat, dus kijk snel verder!

Catrice LE Sparks Of Joy kerst 2022

Blush Sticks

Tijdens de koude winterdagen tover je een blos op je wangen met deze Sparks Of Joy Blush Sticks. Kies voor de rode of roze variant en breng ze licht aan, of bouw de tint op voor een intens resultaat. Ze kosten € 4,99 per stuk en komen in een verpakking die je in de kerstboom kunt hangen!

Blush stick Rood en Paars roze kerstcollectie

Satin Lipsticks

Nog meer om in de boom te hangen! De Satin Lipsticks in deze kerstcollectie van Catrice zitten in een klein kerstboom-ornament. Ook hierbij kun je kiezen uit twee tinten: rood en donkerrood. Beide natuurlijk passend bij kerst! Ze kosten € 4,99 per stuk.

Catrice Satin Lipsticks christmas collection 2022

Sparks Of Joy Oogschaduwpalette

Het grootste item uit de kerstcollectie is dit jaar een oogschaduwpalette met twaalf op elkaar afgestemde kleuren. Je maakt er feestelijke looks mee of je houdt het neutraal: je kunt alle kanten op met dit palette! De oogschaduws bevatten diverse finishes die je kunt combineren zoals je wil. Je koopt hem voor € 12,99.

Sparks of Joy Kerstmis oogschaduwpalette Catrice 2022

Nail Lacquer

Uiteraard vergeet Catrice de nagels niet. In deze collectie zitten vier tinten die je gecombineerd of alleen draagt. Door de ronde goudkleurige dop zien ze er ook nog eens leuk uit in je collectie. Ze kosten € 3,69 per stuk.

Catrice Kerstnagellak 2022

Meer informatie

De Sparks Of Joy kerstcollectie van Catrice kun je in de winkels vinden in december 2022. Je vindt ze waarschijnlijk al iets eerder bij Boozyshop. Catrice is een cruelty-free merk, alle genoemde prijzen in dit artikel zijn adviesverkoopprijzen.

Komen er producten uit deze collectie onder of in jouw kerstboom te liggen / hangen?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top