Persbericht: Catrice LE Summer Obsessed

Griekenland is één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor de zomer. Catrice speelt daarop in met de Summer Obessed trend editie. Geïnspireerd door de Griekse eilanden kun je rekenen op een sunkissed glow, fruitige lippen om te zoenen en kleurrijke nagels. Op naar een zomer met zon, kleur en verzorgende producten! Kijk nu snel verder.

Catrice Summer Obsessed trend editie

Catrice Summer Obsessed

Met de zomer eindelijk in zicht is het tijd voor de nieuwste Trend Editie van Catrice. Met Summer Obsessed brengt het merk je vrolijke kleuren, glowy finishes en inspiratie. Rechtstreeks vanuit het warme Griekenland!

Bronzing Cushion Stick | € 6,49

Deze innovatieve bronzing sticks hebben een kussentje als applicator. Handig voor op reis of onderweg even je make-up een touch-up te geven! De textuur is romig en laat zich eenvoudig blenden in de huid. Hij is verkrijgbaar in drie tinten:

Bronzing Cushion Stick bronzer

Glowy Face Palette | € 8,99

In het Glowy Face Palette zitten drie shimmery tinten die je huid prachtige laten oplichten in de zon. Je kunt ze gebruiken als blush, highlighter of bronzer.

Catrice Summer Obsessed Face Palette

Cooling Lip Oil | € 4,99

Deze glossy lipolie breng je aan met de metalen applicator. Die zorgt voor de nodige verkoeling en massage. Extra verkoeling nodig? Bewaar de olie dan in de koelkast! De formule zorgt voor een glanzend effect, je kunt kiezen voor drie kleuren:

Cooling Lip Oil

Nail Lacquer | € 3,69

De Summer Obsessed nagellak van Catrice is verkrijgbaar in twee vrolijke tinten: Sea-You-Soon is een heldere blauw, Catching Sunsets is fuchsia-kleurig. Je ziet ze hieronder.

Multi-Use Scrunchie | € 4,49

Het laatste item in deze zomercollectie is een multifunctionele scrunchie. Het lint kun je er afhalen en los gebruiken, bijvoorbeeld aan een tas of als haarband.

nagellak en scrunchie

Meer informatie

De Summer Obsessed collectie is vanaf medio juni 2024 verkrijgbaar bij jouw lokale Catrice verkooppunt. Ze zijn inmiddels ook verkrijgbaar via Boozyshop en Lyko!

Catrice is een cruelty-free merk en alle items zijn veganistisch.

Wat vind jij van deze zomerse collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top