Persbericht: Catrice LE Sungasm

Catrice komt deze zomer met een wel héél zomerse limited edition: Sungasm. Met de producten van deze collectie kun je heel het jaar door een zomerse glow creëren!

Catrice LE Sungasm logo zomer 2020

Deze collectie bevat vier producten die je huid kunnen bronzen en oplichten. Ook zonder vakantie in een zonnig oord kun je er zongebruind uit zien. De producten zijn geschikt voor elke huidskleur.

Face & Body Highlighter

Voor een subtiele glow op je gezicht of de rest van je lichaam kun je deze highlighter met zijden textuur gebruiken. De adviesprijs is € 5,99 voor 28 gram.

Catrice LE Sungasm zomer 2020 face body highlighter illuminating pebbles

Illuminating Bronzing Pebbles

Heb je liever ook meteen wat meer kleur? Ga dan voor de illuminating bronzing pebbles. Deze glinterende poedersteentjes geven je een stralende look door de subtiele glow. Je koopt hem voor € 4,99 (15 gram).

Luminizing bronzer

Als je toch meer Team Bronzer bent, heeft Catrice twee opties: de Luminizing bronzer is er in twee tinten. Ook dit product heeft een glinsterende finish en je betaalt € 4,99 voor 8 gram.

Catrice LE Sungasm zomer 2020 bronzers setting mist zomer

Summer Glow Make-Up Setting Mist

Deze setting mist belooft te ruiken naar zomer en is een primer en fixing spray in één. Hierdoor blijft je zomerse look lang behouden! De adviesprijs is € 4,99 voor 50 ml.

Meer informatie

De Catrice Sungasm LE is te koop bij de bekende Catrice verkooppunten vanaf half juni tot en met juli 2020. De genoemde prijzen zijn adviesprijzen.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

— Meer aankomende Catrice LE’s zien? Check hier de Catrice LE Minnie & Daisy en Catrice loves PETA lipsticks! —

2 reacties op “Persbericht: Catrice LE Sungasm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top