Persbericht: Catrice zomerse nagellak 2023

De kleuren nagellak van Catrice die je deze zomer in de winkels ziet liggen zijn niet nieuw. Ik kondigde ze al aan in de Catrice lente / zomer 2023 update een tijdje geleden. In dit artikel laat ik ze nogmaals aan je zien en besteed ik aandacht aan de formule én recyclemogelijkheden van de lege potjes.

ICONails gel lacquers colours 2023

Betaalbare vegan nagellak van Catrice

Naast de dierproefvrije formule is de nagellak van Catrice volledig vegan. Net als de rest van het assortiment overigens!* Sinds april 2023 zijn daarnaast alle producten ook nog eens vrij van microplastics, in zowel solide als vloeibare vorm. Er wordt nu bijvoorbeeld gekozen voor bio-afbreekbare glittereffecten en op mineralen gebaseerde pigmenten. Net zo’n goede werking en een stuk vriendelijker voor het milieu!

De Catrice ICONails nagellak is daarmee niet alleen duurzaam, maar ook nog eens zeer betaalbaar: per potje betaal je slechts € 2,99 (10,5 ml).

* Alle items van Catrice worden sinds kort volledig vegan geproduceerd. Momenteel zit het merk in een overgangsperiode en kun je dus ook niet-vegan producten tegenkomen. Check dan ook altijd even extra of je een vegan product te pakken hebt als je dit belangrijk vindt.

Catrice nagellak zomer 2023 deel 1
Op deze afbeelding zie je van links naar rechts de volgende tinten:
140 – Vive l’Amour
141 – Jelly-licious
142 – Rose Quarts
143 – LavendHER
144 – Your Royal Highness
Benieuwd naar de Catrice nagellakkleuren van de herfst / winter 2023? Klik dan door via de link!

Ook een duurzame verpakking

Niet alleen de nagellak zelf is milieuvriendelijk en duurzaam. Ook bij het ontwikkelen van de flesjes is rekening gehouden met duurzaamheid. Er wordt geen onnodig materiaal gebruikt. Bij de verpakking is waar mogelijk gebruik gemaakt van recyclaten: materiaal wat al gerecycled is.

Nadat je flesjes leeg zijn kun je ze zelf ook weer recyclen!

Catrice nagellak kleuren zomer 2023 deel 2
Hierboven zie je van links naar rechts de volgende tinten:
145 – EncourageMINT
146 – Clear As That
147 – Glitter N’ Rose
148 – Koala-ty Time
149 – Vanilla Chai

Wat doe je met lege nagellakpotjes?

Als je regelmatig nagellak draagt kan het natuurlijk voorkomen dat je een keer een leeg potje nagellak hebt. In dat geval is het belangrijk om hem goed te recyclen. Je hoeft het potje niet schoon te maken, maar kunt het flesje in de glasbak gooien. Wel even de dop eraf halen, die hoort thuis bij het plastic afval.

Als je de nagellakpotjes (en ook andere cosmetica-verpakkingen) goed recyclet kunnen ze weer opnieuw gebruikt worden. Het scheiden van je afval helpt bij het duurzamer omgaan met onze bronnen. Voor jou is het afval, maar voor anderen een waardevolle grondstof!

Catrice nagellak zomer 2023 deel 3
Op deze afbeelding zie je van links naar rechts de volgende zomerse kleuren Catrice nagellak:
150 – Iced Matcha Latte
151 – Violet Dreams
152 – Lemon Butter
153 – Ibiza Feeling
154 – Papaya Punch

Meer informatie

Check alle zomerse kleuren ICONails nagellak van Catrice bij jouw lokale verkooppunt. Deze dierproefvrije, vegan en microplasticvrije nagellak kost € 2,99 per flesje (10,5 ml). Online shop je ze natuurlijk bij Boozyshop (€ 2,95)!

Wat is jouw favoriete zomerse kleur nagellak voor 2023?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top