Persbericht: Celenes by Sweden Thermal

De Scandinavische natuur heeft naast prachtige uitzichten nog meer te bieden. Kruiden- en thermische bronnen worden door Celenes by Sweden gebruikt in de nieuwe Thermal collectie met verzorgingsproducten. De combinatie van het zuiverste thermaal water en kruiden vormen de essentie van de producten die je in dit artikel ziet. Kijk snel verder naar deze collectie!

Celenes by Sweden Thermal facecare

Over Celenes by Sweden

Celenes by Sweden ontwikkelt hoogwaardige natuurlijke cosmetica door het gebruik van plantaardige en thermale bronnen van Zweden. Dit alles met een respectvolle benadering voor mens en milieu, rekening houdend met de delicate ecologische balans van onze planeet.

Met de producten van Celenes maak je gebruik van de genezende kracht van de natuur tegen een betaalbare prijs. Ze bevatten nooit siliconen, parabenen, alcohol, nanodeeltjes, petrochemicaliën en kleurstoffen. En natuurlijk is Celenes by Sweden een dierproefvrij merk.

De Celenes Thermal collectie

De basis voor ieder product in de Thermal collectie is zuiver thermaal water uit Zweden. Ze zorgen voor hydratatie van de huid en een levendige uitstraling. Het is mineraalrijk water door de gesteenten en bodems die oplossen wanneer het water naar de oppervlakte stijgt. Het levert dan ook de nodige mineralen ter ondersteuning van de huidbarrière.

Micellair Reinigingswater | € 12,95

Dit Micellar Cleansing Water zorgt ervoor dat make-up verwijderd wordt. Het thermale water verstoort de vochtbalans niet terwijl de mineralen de huid verzorgen. Het micellair water bevat onder andere bisabolol met herstellende effecten en citroenzuur voor een neutraliserend effect op de huidtoon. Verkrijgbaar in twee varianten.

Cleansing Foaming Gel | € 17,95

Op zoek naar een product voor diepe reiniging en revitalisatie van je huid? Dan is deze Thermal Foaming Gel iets voor jou! Hij verwijdert overtollige oliën en vuil en gaat irritatie en roodheid tegen door de toevoeging van kamille- en camelia-extracten. De toegevoegde mineralen en komkommer- en citroenextracten verminderen fijne rimpeltjes. Ook deze foam cleanser is er in twee varianten.

CelenesBySweden face cleansers

3-in-1 Cleanser Scrub Mask | € 12,95

De 3-in-1 Cleanser Scrub Mask heeft, zoals de naam al zegt, drie functies. Hij reinigt de huid, scrubt dode huidcellen weg en fungeert als masker om de huid te voeden. Geschikt voor alle huidtypen.

Gel Facial Cream | € 17,95

De Celenes by Sweden Thermal Gel Facial Cream hydrateert en revitaliseert de huid. Daarvoor bevat hij een speciaal ontwikkelde kruidenformule en natuurlijk mineralen uit het thermaal water. Rode algen zorgen voor bescherming van de huid en geven je een evenwichtige en heldere teint. De zichtbaarheid van fijne lijntjes wordt minder. Met deze gel geniet je van een stralende, gehydrateerde huid!

Energizing Detox Serum 3-in-1 | € 17,95

Het Energizing Detox Serum bevat drie belangrijke ingredienten:

  • Hyaluronzuur voor hydratatie van de huid.
  • Rood zeewier biedt bescherming tegen schadelijke externe factoren.
  • Thermaal water voor een energieke en heldere uitstraling.

Het zuurstofniveau van de huid wordt verhoogd tot 100%, al vanaf het eerste gebruik.

Skincare Aqua spray energizing detox serum

Aqua Thermal Spray | € 12,95

Weinig tijd maar toch even opfrissen? Gebruik dan een Aqua Thermal Spray. Met al het goede van thermale bronnen en dat in een aantal (aerosolvrije) sprays! Hij bevat calcium, magnesium, kalium, natrium en ijzer en is ook geschikt voor kinderen.

Mineral Roll-On Deodorant | € 8,95

Als laatste bied Celenes in de Thermal collectie diverse soorten minerale roll-on deodorant. Met of zonder parfum, verhelderend (whitening effect) en eentje speciaal voor mannen. Ze zijn vrij van aluminium, parabenen, alcohol en minerale olie en geschikt voor alle huidtypen.

Minerale deodorant rollers

Meer informatie

De Thermal producten van Celenes by Sweden vind je onder andere bij DA drogist, Plein.nl en Holland & Barrett. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij.

Heb jij al eens producten van Celenes geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top