Persbericht: De zomer in met Kruidvat!

Ook al is het alweer augustus, er komen nog veel warme dagen aan! Een mooie tijd om nog even een terrasje te pakken, te luieren op het strand of te dansen op een festival. Met Kruidvat kom je de zomer goed verzorgd door, hierbij een aantal must-haves!

Festival Ready met Kruidvat zomerproducten

Wat je ook gaat doen, een wat gebruindere huid zonder zon is altijd mooi meegenomen. Met de Self Tan bronzing tissues van Kruidvat Solait geef je jezelf in een handomdraai een kleurtje. Je koopt ze voor € 1,39 (twee stuks). Overigens kun je ook meteen gaan voor de Self Tan milk (€ 4,69 voor 200 ml) of cream (€ 4,69 voor 150 ml).

SoLait selftan tissues en kruidvat droogshampoo zomer

Geen tijd meer om uitgebreid je haren te wassen? Dan komt deze droogshampoo je redden! Deze Kruidvat Dry Shampoo is een limited edition, speciaal voor de zomer. Hij geeft je haren instant volume voor € 2,99 (250 ml).

Om je brows langduring on fleek te houden kun je ze ‘verven’ met de nieuwe Kruidvat Brow Tattoo. Het is een peel-off kleurgel voor je wenkbrauwen. Het effect houdt zo’n 3-5 dagen. Je kunt kiezen uit twee kleuren: Dark Brown en Taupe. Beide kosten € 5,99 per stuk (8 ml).

Kruidvat Brow Tattoo en quicky dry nailpolish spray

Eigenlijk te weinig tijd om je nagels te lakken en goed te laten drogen? Met deze Kruidvat Nailpolish Quick Dry Spray zijn ze in 60 seconden droog! Daarbij beschermt hij je lak en geeft je nagels extra glans. Je shopt hem voor € 2,99 (50 ml).

Ken je dat? Je hebt het perfecte zomerse topje gevonden, maar wat voor bh moet je daaronder aan? Als je geen zichtbare bandjes wil kun je deze Kruidvat BoobTape gebruiken in plaats van een bh. Hij is er in twee kleuren: Black en Sand. Per 5 meter tape betaal je € 5,99. Tips om de tape aan te brengen vind je in dit artikel op Kruidvat.nl: 4 manieren om Kruidvat BoobTape te gebruiken.

Kruidvat Boob Tape zwart en zandkleur

Na een zomerse dag je gezicht reinigen, of tussendoor wat verfrissing nodig? Dan komen deze Kruidvat Micellar Wipes goed van pas! Handig om mee te nemen tijdens een lange autorit of op een festival. De reinigingsdoekjes bevatten geen alcohol en reinigen en hydrateren tegelijkertijd. Een verpakking met 25 stuks kost € 1,99.

micellar wipes en Energy sheetmasker

De laatste tip is een sheetmasker om je vermoeide huid in de watten te leggen. Neem even wat tijd voor jezelf met het Kruidvat Feel The Energy tissue mask. Hij bevat avocado olie en Cupuacú (grootbloemige cacao) boter om je huid een energieboost te geven. Hij kost € 1,19 en voelt extra verkoelend aan als je hem even in de koelkast legt voor gebruik.

Enneh, vergeet niet om jezelf goed in te smeren met zonnebrandcrème tijdens de warme dagen! Ook die heeft Kruidvat natuurlijk ‘nee, hin haar assortiment.

Meer informatie

Deze producten voor de zomer scoor je in de winkel of via de Kruidvat webshop. Op de website vind je ook meer informatie over de items en natuurlijk nog meer handige verzorgingsproducten!

Ben jij al helemaal klaar voor de warme dagen die eraan komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top