Persbericht: Dove Body Love producten

Dove kiest ervoor de lijn met lichaamsverzorging om te dopen tot de Body Love collectie. Als groot voorstander van zorg en liefde voor ieder lichaam is dat een logische naam. Met deze lancering worden ook vier nieuwe producten geïntroduceerd, dus kijk snel verder!

Dove Body Love nieuwe producten

De Body Love producten kenmerken zich door het hart wat vanaf nu achter het gouden Dove-logo prijkt op de verpakkingen. De vier nieuwe producten staan uiteraard in het teken van liefde voor het hele lichaam, hoe het er ook uitziet. Hiermee kan dan ook weer een stapje worden gezet vanuit self care naar self love.

  • One Cream: een multifunctionele crème voor lichaam, handen en gezicht. De innovatie komt in twee formules, een rijke en een light versie.
  • Restoring Care: een bodylotion voor de droge huid.
  • Glow: een bodylotion met licht-reflecterende mineralen.
  • Essential Hand Cream: een verzorgende handcrème.

De Body Love producten zijn verrijkt met het zogenaamde Ceramide Restoring Serum. Dit is een mix van ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze de huidbarrière drastisch verbeteren. Ze zorgt ervoor dat de huid eigen ceramiden aanmaakt binnen de hoornlaag, de huid versterkt en vocht aanvult. Het serum werkt tot wel 72 uur na gebruik van de producten.

Dove Body Love One Cream

Het eerste nieuwe product wat aangekondigd is, is de zogenaamde One Cream. Dit is een multifunctionele, milde crème die geen vette formule heeft. Hij bevat het Ceramide Restoring Serum waardoor hij je lichaam tot wel 24 uur hydratatie geeft. Voor alle huidtypen is er de Light Cream en speciaal voor de droge huid is de Rich Cream ontwikkeld. Beide hebben een adviesverkoopprijs van € 6,59 (250 ml per pot).

Dove One Cream bodylotion

Dove Body Love Restoring Care

Kan je droge huid wel een boost gebruiken? Probeer dan eens de Restoring Care bodylotion uit de Dove Body Love collectie. Je huid wordt intens gevoed en gehydrateerd. Tegelijkertijd wordt je huid beschermd tegen verdere uitdroging. Deze werking merk je zo’n 72 uur. De bodylotion zal € 7,49 kosten (400 ml).

Dove Body Love Body lotion Restoring Glow

Dove Body Love Glow

Liever een lichtere bodylotion die je huid naast intense hydratie ook nog eens een gezonde glow geeft? Dan is de Dove Body Love Glow lotion iets voor jou! Hij heeft een oil-inwater formule en bevat uiteraard het Ceramide Restoring Serum, net zoals de andere producten in dit artikel. Je probeert hem voor € 8,99 (400 ml).

Dove Body Love Essential Hand Cream

Het laatste nieuwe product wat is aangekondigd, is een rijke, voedende handcrème. Een must-have voor je handen nu je ze vaker wast en uitdroging daardoor op de loer ligt. De crème biedt tot 48 uur verzorging en door het herstellende ceramide serum wordt je eigen huidbarrière van binnenuit weer opgebouwd. De adviesverkoopprijs is € 3,99 voor de tube met 75 ml.

Dove Body Love hand cream for dry skin

Meer informatie

Dove staat er als merk bekend om zich in te zetten voor het verbreden van de definitie van schoonheid. Dit door vrouwen van verschillende maten, leeftijden, etniciteit, haarkleur etc. af te beelden in campagnes, de foto’s niet te vervormen en via het Dove Self-Esteem Project jonge mensen te helpen met het krijgen van lichaamsvertrouwen en zelfrespect. Meer weten over deze Body Love collectie en de gedachte erachter? Bekijk dan dit artikel op de Dove website.

De nieuwe producten in de Dove Body Love lijn zijn reeds verkrijgbaar bij de drogist in jouw buurt. Online vind je Dove onder andere bij Plein.nl. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top