Persbericht: Duurzamer douchen met Kneipp

Bij Kneipp stond duurzaamheid en (evenwicht in) het milieu altijd al hoog in het vaandel. Met veel natuurlijke ingrediënten en een groot veganistisch assortiment komt dat terug bij het merk. Kneipp heeft nu de stap naar duurzamer douchen gezet met nieuwe, verbeterde verpakkingen. Daarover lees je alles in dit artikel dus kijk nu snel verder!

Nieuwe Kneipp douchegelverpakkingen

Het assortiment doucheproducten is de laatste jaren flink uitgebreid. Heerlijke collecties als Me Time en Goodbye Stress zijn gelanceerd. Momenteel zijn er elf verschillende geuren, allemaal met hun eigen werking op je lichaam en geest.

De nieuwe Kneipp verpakkingen voelen luxe aan en zijn duurzamer dan de voorgangers. Aan de formule van de douchegel en doucheolie zelf is niets veranderd en de flessen bevatten evenveel inhoud als voorheen.

Ze bevatten geen microplastics, de formules zijn biologisch afbreekbaar, zeepvrij en hebben een huidneutrale pH-waarde.

Voordelen nieuwe Kneipp duurzame verpakkingen

Zoals je op de foto’s kunt zien is de nieuwe verpakking rond met een herkenbare look. De donkergroene dop komt overeen met het logo en heeft een kliksysteem voor het openen en doseren. Je klikt er een stukje uit naar boven waardoor er een opening zichtbaar wordt.

Maar het gaat natuurlijk vooral om de duurzaamheid! De flessen bestaan nu uit 93% gerecycled materiaal (rHDPE, 5% nieuw rHDPE, 2% kleur) en kunnen volledig gerecycled worden na het laatste gebruik. Dat maakt het een eco-vriendelijke keuze.

Enneh, door de vorm en het formaat zijn ze ook nog eens goed te gebruiken als microfoon om te zingen onder de douche!

In dit artikel laat ik ze aan je zien:

Meer informatie

Ook duurzamer douchen met Kneipp? De producten vind je vanaf nu bij de bekende verkooppunten zoals Kruidvat en Etos. Je kunt de vorige verpakkingen nog tegenkomen, want er wordt natuurlijk niets weggegooid. Langzamerhand zullen de nieuwe flessen in de schappen komen te staan!

Ook de nieuwe douchegels kosten € 6,49 per flacon (200 ml), met uitzondering van de Silky Secret en Beauty Secret douche olie die € 6,99 kosten.

Vind jij de producten van Kneipp fijn om te gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top