Persbericht: Een stralende huid met MY PAYOT

Heb jij ook het gevoel dat je een (te) hectisch leven leidt? Ziet je huid er daardoor wat grauw en vermoeid uit? Dan kunnen de producten van Payot je hiermee helpen! In dit artikel lees je dan ook alles over de nieuwe MY PAYOT producten.

De MY PAYOT productlijn helpt je om een stralende huid te krijgen door het gebruik van goji- & açaïbessen extract. Dit superfruit-duo helpt je huid bij de afweer van dagelijkse externe invloeden van buitenaf en geeft je uitstraling een boost.

My Payot assortiment 2020

Eerder kwam Payot al met diverse crèmes, maskers en andere gezichtsverzorging. Deze zomer worden er twee nieuwe producten aan de MY PAYOT serie toegevoegd. Kijk mee om te ontdekken welke het zijn!

MY PAYOT Peeling éclat

Na het reinigen van je huid gebruik je deze lichte scrub voor dagelijkse vernieuwing. Hierdoor wordt je huidtextuur verfijnd en je teint verhelderd. Kortom: het zorgt voor een frisse, stralende huid.

My Payot Peeling eclat exfoliator 2020

De actieve bestanddelen zijn goji- & açaïbessen, sinaasappelextract en glycolzuur. Je brengt de peeling éclat ’s ochtends en ’s avonds aan na het reinigen van je gezicht. Je kunt het met een wattenschijfje of met je vingertoppen aanbrengen. Vervolgens ga je verder met de rest van je skincare routine. Een fles zal € 23,50 gaan kosten (125 ml).

MY PAYOT New Glow

Het tweede product wat wordt toegevoegd aan de range is de New Glow, een serum wat in tien dagen je huid een boost geeft waardoor dofheid en tekenen van vermoeidheid verdwijnen!

My Payot New Glow booster serum

De actieve bestanddelen van deze booster zijn uiteraard ook goji- & açaïbessen. Daarnaast bestaat het voor 12% uit pure vitamine C. En daar wordt je huid blij van! Je brengt met de pipet elke avond 4-5 druppels aan op je gezicht en hals voor 10 dagen lang. De booster zal € 36,00 kosten.

Meer informatie

De MY PAYOT producten zijn, net als andere Payot-producten, te koop bij bijvoorbeeld Douglas. De genoemde prijzen zijn adviesprijzen, de producten zijn te koop vanaf juli 2020.

Heb jij wel eens iets van Payot gebruikt?

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top