Persbericht: Essence x Beauty Benzz LE: Everyday Is A Mystery

Er viel weer een erg leuk persbericht op de virtuele mat. Essence heeft in samenwerking met Beauty Benzz een nieuwe trend editie ontwikkeld met de naam Everyday Is A Mystery. De kleuren en vibe van deze beperkt verkrijgbare producten vind ik erg tof, dus kijk snel verder!

essence Beauty Benzz everyday is a MYSTERY LE

Deze collectie staat voor het effect wat make-up en beauty kunnen hebben op je dag. Iedere dag is anders! De ene dag ga je voor een neutrale look, terwijl je een dag later full glam op kantoor staat. ‘Wees wie je wil zijn’ is het motto!

Everyday Is A Mystery is ontwikkeld in samenwerking met Beauty Benzz, ofwel Isabell. Ze staat bekend om haar kleurrijke en fantasierijke looks en dat is wat je terugziet in de collectie.

pH-Reacting Blush Stick

Is dit de eerste keer dat Essence een Blush stick maakt? Ik geloof niet dat ik ze al eerder heb gezien. En dan ook nog eens een variant die reageert op de pH-waarde van je huid waardoor hij een roze tint zal aannemen die bij iedereen anders is. Je koopt hem voor € 2,99.

Essence Trend Edition 2022-2023 Blush stick lipglosses

Plumping Lipgloss

De Everyday Is A Mystery lipgloss is er in twee tinten: Dragon, een lichtroze tint en Everyday, een bronstint. Beide bevatten ze jojoba-olie en vitamine E voor de nodige verzorging en hebben ze een plumping effect. Ze kosten € 2,89 per stuk.

Eyeshadow & Eyeliner Palette

Deze prachtige collectie bevat een al even mooi palette. Hij bevat negen oogschaduwkleuren met diverse finishes en drie water activated eyeliners. In het palette vind je ook een eyeliner kwastje die je nat maakt om de eyeliner te kunnen aanbrengen. Het palette heeft een adviesverkoopprijs van € 9,89.

essence oogschaduw en eyeliner palette 2023

Essence x Beauty Benzz Makeup Spons

Een blending spons die overloopt van de kleur groen naar paars, dat ziet er in ieder geval kleurrijk uit op je kaptafel! Hij heeft één afgeronde zijkant waarmee je gemakkelijk crème- en poedertexturen kunt aanbrengen. Met de afgeronde (onder)kant kun je jouw foundation, concealer of andere producten mooi blenden. De spons kost € 2,99.

Essence haarband en blendingspons

Essence x Beauty Benzz Haarband

Het laatste item is een kleurrijke haarband die er erg zacht uitziet! Hij houdt je haar uit je gezicht en is te wassen zodat het niet erg is als hij vies wordt. Je koopt hem voor € 2,99.

Meer informatie

Deze Essence x Beauty Benzz Everyday Is A Mystery collectie zal tijdelijk verkrijgbaar zijn bij Kruidvat van half december 2022 tot en met eind januari 2023. Bij Boozyshop koop je ze nu al! De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Essence is een cruelty-free en 100% vegan merk.

Wat vind jij van deze producten?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top