Persbericht: Essence Bloom Baby, Bloom!

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik wil eigenlijk wel weer lente. Ik kreeg gelukkig spontaan een voorjaarsgevoel toen ik dit persbericht van de Essence ‘Bloom Baby, Bloom!’ trend editie zag. Geniet mee!

Essence Bloom baby collectie lente 2020

Healthy Glow Primer Oil

Wat is make-up zonder primer? Zeker als het zonnetje weer gaat schijnen kan de huid wel wat extra hulp gebruiken om je make-up flawless te houden gedurende de dag. Wellicht kan deze nieuwe primer van Essence daarbij helpen. Hij geeft je een egale finish met een healthy glow. Je koopt hem voor € 4,59 (30 ml).

Essence Bloom baby primer oil blush lighter

Bloom Baby, Bloom! Blushlighter

Deze blushlighter geeft je een frisse lente-look! Hij heeft een romige textuur en laat een metallic matte tint achter op je wangen. Hij kost straks € 3,89.

Baked Highlighters

In deze collectie komt Essence met twee highlighters met een mooi bloemmotief in de pan. Ze hebben een hoge dekking waardoor je slechts een klein beetje nodig hebt voor een lenteachtige glow! Ze zullen € 3,99 per stuk gaan kosten.

Essence Bloom baby highlighters baked daisy

Nectar Lipgloss

Twee nieuwe lipglosses: de Nectar lipglosses zijn verrijkt met jojoba olie en vitamine E. Hierdoor zorgen ze niet alleen voor een bloemrijke glans, maar verwennen ze ook je lippen. Verkrijgbaar voor € 1,99 per stuk.

Essence Bloom baby nectar lipgloss jojoba

Bloom Baby, Bloom! oogschaduw palette

En als laatste in deze lente collectie van Essence: een oogschaduwpalette met 9 vrolijke tinten. Zowel mat, metallic als meer glitterige kleuren vind je in dit palette. Hij zal € 7,99 gaan kosten.

Essence Bloom baby collectie lente 2020 oogschaduw palette

Meer informatie

Deze vrolijke Essence ‘Bloom baby, bloom!’-collectie zal over een paar maanden exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar zijn: van mei tot juni 2020. Leuk detail: er zullen gratis zakjes met bloemzaadjes bij liggen, zodat je ook in je tuin wat bloemetjes kunt laten groeien! Als dat niet voor een lentegevoel zorgt, weet ik het ook niet meer.

Wat is jouw eerste indruk van deze nieuwe lente collectie?

2 reacties op “Persbericht: Essence Bloom Baby, Bloom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top