Persbericht: Essence LE Bloomin’ Bright

Je start de zomer van 2023 vrolijk met deze nieuw aangekondigde Limited Edition van Essence: Bloomin’ Bright. De naam en thema deden me denken aan een Essence Trend Editie van vorig jaar: Everlasting Blooms. Maar de producten en kleuren zijn wel degelijk anders. Kijk je mee?

Essence LE Bloomin Bright zomer 2023

Geïnspireerd door zomerse bloemen en kleuren brengt Essence met Bloomin’ Bright producten met neon en natuurlijk, glinsterende nudes. De huid wordt in deze collectie ook niet vergeten!

Eyeshadow & Eyeliner palette

De eyecatcher van deze collectie is het oogschaduw- & eyelinerpalet Het vrolijke palet met bevat negen op elkaar afgestemde tinten waarvan je er twee zowel droog als nat (als eyeliner) kunt gebruiken: oranje en roze. Je koopt hem voor € 6,99.

Essence Blooming Bright oogschaduw met eyeliners en kwast

Fine Eyeliner Brush

Om de eyeliner aan te brengen kun je de bijbehorende kwast gebruiken. De bus is gebogen en met het dunne kwastje kun je nauwkeurig werken. Daarbij ziet de kwast er ook nog eens vrolijk uit! Hij kost € 1,99.

Bloomin’ Bright Blushlighter

Een blushlighter is, zoals de naam al doet vermoeden, een blush en highlighter in één. Al moet ik zeggen dat ik de highlighter niet echt zie in deze twee felle kleuren. Wel hebben ze een vleugje goud voor een stralende finish. De adviesverkoopprijs is € 3,99 (10 gram).

Blushlighter en lip glow sticks

Bright Lip Glow Sticks

Helemaal passende bij de blushlighter zijn de twee Bright Lip Glow Sticks. En ‘bright’ zijn ze zeker! Met deze felle roze of oranje tint op je lippen vallen ze lekker op, al hebben ze wel een subtiele kleurafgifte. Daarbij hebben ze een glanzende finish en voeden de lip glow sticks je lippen terwijl je ze draagt. Je betaalt € 2,69 per stuk.

Bloomin’ Bright Make-up Sponge

In stijl je foundation, concealer of andere vloeibare producten aanbrengen? Dat doe je met deze Bloomin’ Bright make-up spons van Essence. Hij kost € 2,99.

Gradient makeup spons & mattifying stone roller

Mattifying Stone Roller

Ik geloof niet dat ik er al eens van gehoord had, maar met deze steenroller kun je jouw huid (licht) matteren. De top is echt vulkaansteen die moeiteloos over je huid glijdt. Handig voor op je T-zone als die snel vettig wordt! Je koopt hem voor € 3,99.

Meer informatie

Deze Essence Bloomin’ Bright collectie is eind juni 2023 verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik verwacht dat de producten eerder ook al te koop zullen zijn via Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen wijzigen. Essence is een cruelty-free merk met enkel vegan producten.

Heb jij je verlanglijstje voor deze collectie al klaar?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top