Persbericht: Essence LE Coffee To Glow

Nu we stiekem toch langzaam naar de koudere herfst- en wintermaanden gaan zoek ik mijn dekentje en warme cappuccino vaker op. Essence speelt daar goed op in met haar nieuw aangekondigde Trend Editie: Coffee To Glow! In dit artikel lees je alles over deze tijdelijke collectie.

Essence Coffee To Glow TE najaar 2021 banner

Koffie zorgt er niet alleen voor dat je wakker wordt (of blijft), maar de geur van versgemalen bonen prikkelen je zintuigen. Daarbij geven cafeïne en koffieboondeeltjes ook je huid een boost! In de Coffee To Glow producten van Essence zijn deze ingrediënten verwerkt om je huid te verzorgen én er wakker en stralend uit te zien.

Under-eye Energy Treatment

Dit oogserum heeft een verfrissende textuur met onder andere vitamine E en cafeïne. Hierdoor helpt het wallen te verminderen en fijne lijntjes rond je ogen minder zichtbaar te maken. Zo zie je er meteen wakker uit! Je koopt deze tube van 10 ml voor € 3,39.

Essence Under-eye energy treatment body mist caffeine 2021

Body & Mind Wake Up Mist

Word jij het liefst wakker met de geur van koffie? Dan is deze Body & Mind Wake Up Mist iets voor jou! Je hult namelijk jezelf in een Karamel Macchiato geur met deze spray. En wel voor € 2,99.

Scented Highlighter Brush

Ook deze highlighter brush in de Essence Coffee To Glow collectie heeft de geur van karamel Macchiato. Daarnaast heeft hij een mooi design en superzachte (vegan) haren. Ideaal om de Highlighter Beans mee aan te brengen! Je koopt deze brush voor € 3,39.

Essence Coffee To Glow Highlighter beans + brush 2021

Highlighter Beans

Zien die Highlighter Beans er niet tof uit? Dit lijkt me een feestje om aan te brengen op je huid. Hij bevat warme gouden tinten door elkaar om een unieke glow op je gezicht te toveren. Je probeert ze voor € 3,89 (8 gram).

Coffee Lip Scrub

Je raadt het al: ook deze coffee lip scrub heeft de geur én smaak van koffie. Hij bevat echte koffieboondeeltjes voor een zacht scrub-effect. Hierdoor worden ze glad en gevoed door de rijke oliën. Hij heeft een adviesverkoopprijs van € 1,99.

Coffee lipscrub face scrub

Healthy Glow Face Scrub

Ook deze Healthy Face Scrub bevat echte koffieboondeeltjes. Het poeder versmelt moeiteloos met water tot een zachte scrub voor je gezicht. Hierdoor wordt je huid gevoed en krijg je een gezonde glow. Door de krachtige koffiegeur ben je meteen wakker! Je koopt hem voor € 3,59.

Eyeshadow Palette

Het laatste item in de Essence Coffee To Glow trend editie is een prachtig, warm oogschaduwpalette. Wat meteen opvalt is de apart gevulde pan links onder in het palette (op de afbeelding rechtsonder). Verder bevat hij matte en metallic texturen voor prachtige oogmake-up. Hij heeft een adviesverkoopprijs van € 6,99.

Essence Coffee To Glow oogschaduwpalette 2021

Meer informatie

Deze collectie van Essence met de naam Coffee To Glow zal verkrijgbaar zijn vanaf begin november tot half december 2021 bij Kruidvat. Vanaf begin oktober zijn ze al te koop bij Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Houd jij van koffie of sla je deze producten even over?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top