Persbericht: Essence LE Couldn’t Care More

Vandaag werd de nieuwste Trend Editie van Essence aangekondigd: Couldn’t Care More! Dit slaat op de ultieme verzorging van je wenkbrauwen zodat ze er altijd goed uitzien! Van huidverzorging tot het verwijderen van haartjes, het kan allemaal met de producten in deze tijdelijke collectie. Kijk snel verder!

Essence LE 2021 Couldn't Care more brow

In drie stappen heb je de perfecte verzorging van je wenkbrauwen helemaal onder controle:

  1. Prep
  2. Shape
  3. Care

Hieronder zie je per stap de bijpassende producten in deze trend editie.

PREP: Caring Eyebrow Scrub

Door deze eyebrow scrub worden dode huidcellen verwijderd zodat de huid rondom je wenkbrauwen er stralend en gezond uit ziet. De crèmige textuur bevat zonnebloem- en castorolie en hydrateert huid en haartjes. Je koop hem voor € 2,39.

Essence eyebrow scrub 2021

SHAPE: Eyebrow Tweezer

Met deze wimper is epileren een fluitje van een cent! Hij is uitgevoerd in wit met zalmkleurige details en kost € 1,99.

SHAPE: Shape & Shave Trio

Deze handige browtool heeft maar liefst drie functies: kammen, borstelen en scheren. Met het kammetje separeer je de haartjes en met het kleine scheermesje kun je nauwkeurig je wenkbrauwen shapen. Met het borsteltje verwijder je vervolgens de losse haartjes. En dat alles voor € 2,99.

Brow Shaping products 2021

SHAPE: After Shape Brow Roller

Deze verkoelende en kalmerende brow roller zagen we al in de Essence herfst / winter 2021 assortimentsupdate voorbij komen. Hij heeft een hydraterend effect door de hyaluronzuur, panthenol en aloë vera. Je koopt hem voor € 2,89

Ik probeerde de After Shape Brow Roller uit! Je leest mijn ervaringen ermee in dit artikel: Review: Essence Brow producten 2021!

CARE: Eyebrow Fixing Gel

Na het zorgvuldig in model brengen van je wenkbrauwen wil je natuurlijk wel dat ze die vorm ook behouden. Dat bereik je met de verzorgende fixing gel van Essence! Met de ‘spoolie’ als applicator borstel je de transparante gel gemakkelijk door je wenkbrauwen waardoor ze fixeren. Daarbij worden ze ook nog gehydrateerd door de toegevoegde aloë vera en panthenol. Je koopt hem voor € 2,39

Essence Couldn't Care More browcare 2021

CARE: Brow Serum

Door regelmatig gebruik van dit Essence wenkbrauwserum zullen je wenkbrauwen snel wat voller ogen. Het bevat een speciaal ingrediëntencomplex om dat te bereiken met daarnaast panthenol, cafeïne en hyaluronzuur. Hij zal € 2,99 kosten.

CARE: Overnight Brow Mask

Ook dit laatste product uit de Couldn’t Care More collectie zagen we al in de Essence herfst / winter 2021 assortimentsupdate, het Overnight Brow Mask. Hiermee verwen je je wenkbrauwen zodat ze er stralend uit zien. Het masker hydrateert en verzorgt de wenkbrauwharen. Je koopt hem voor € 2,99. Mijn ervaringen met het Overnight Brow Mask lees je in dit artikel: Review: Essence Brow producten 2021!

Meer informatie

De Couldn’t Care More trend editie is verkrijgbaar van eind september tot eind oktober 2021 bij de bekende Essence verkooppunten. Ze zijn ook te koop via Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Welk product vind jij het meest interessant?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top