Persbericht: Essence LE Everlasting Blooms

Het kan nu echt niet lang meer duren: het voorjaar komt eraan! Essence brengt in de lente deze leuke collectie met de naam Everlasting Blooms in de winkels. Geïnspireerd op bloemen, droogboeketten en de lente zelf natuurlijk. Kijk je mee naar weer een aantal interessante producten van het merk?

Essence LE Everlasting Blooms lente 2022

Essence pH-reacting Lip Glow

In bijna alle collecties van Essence vind je ze terug: lip glows die reageren op de pH-waarde van je lippen. Ook in de Essence lente / zomer 2022 assortimentsupdate is er een variant aangekondigd. In deze Everlasting Blooms collectie heeft hij een rosé gouden huls gekregen en ziet de lip glow zelf er lila uit. Hij kost € 2,99.

Duo Highlighter

Met een highlighter op de juiste plekken zie je er stralend uit! De duo-highlighter uit deze collectie combineert rosé en gouddeeltjes voor een oogverblindend resultaat. Hij ziet er ook nog eens prachtig uit door het bloemenpatroon! Je koopt hem voor € 3,89.

Drugstore Limited Edition producten lente 2022

Lip & Cheek Stick

Met deze Lip & Cheek Stick geef je jouw lippen én wangen dezelfde tint. Hij is verrijkt met jojoba olie waardoor hij je lippen verzorgt en je droge huid een boost van frisheid geeft. De adviesverkoopprijs is € 2,99.

Essence Everlasting Blooms oogschaduwpalette

Het oogschaduwpalette is het middelpunt van deze collectie! Hij bevat roze en paarse tinten die je kunt combineren met prachtige glittery oogschaduw. Die zijn overigens vrij van microplasticdeeltjes. Het palette bevat een spiegel in de deksel en de voorkant ziet er ook nog eens prachtig uit. Je probeert hem voor € 5,99.

Blossom Nail Oil

Als jouw handen en nagels in de lente wel wat extra verzorging kunnen gebruiken, is deze nagelolie met échte bloemblaadjes iets voor jou! Hij bevat glycerine waardoor je nagels optimaal gevoed worden en geeft je handen en nagels een frisse bloesemgeur. Hij kost € 2,39.

Scented Nail Stickers

Met deze lieve nagelstickers tover je een saaie manicure in een handomdraai om tot een feestelijke bloemenfestijn. Ze hebben de geur van kersenbloesem wat ze extra speciaal maakt. Je gebruikt ze op een nagellakje naar keuze, of op de Nail Glow Beautifier die je hieronder ziet! Eén velletje stickers kost € 1,39

Limited Edition nagelproducten lentecollectie 2022

Nail Glow Beautifier

Het laatste product uit deze lentecollectie van Essence is de Everlasting Blooms Nail Glow Beautifier. Het is een transparante nagellak die een vleugje roze achterlaat op je nagels. Hij bevat een subtiele bloemengeur en een rijke rozenbottelolie. Zo krijg je glanzende, goed verzorgde nagels waarop de nagelstickertjes goed tot hun recht komen! Je koopt hem voor € 1,99.

Meer informatie

Deze Essence producten uit de Everlasting Blooms collectie liggen in de winkels van begin mei tot begin juni 2022. Je vindt ze bij je lokale verkooppunt en vaak al iets eerder bij Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Welk product uit deze collectie lijkt jou het meest interessant?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top