Persbericht: Essence LE Hugs & Teddies

Niet alleen is er een Catrice LE in februari 2023, ook Essence komt met een mooie collectie: Hugs & Teddies. Ik denk meteen aan subtiele, warme en zachte kleuren en materialen. Deze collectie zal dan ook veel beautylovers aanspreken. Kijk je mee naar de mooie producten die Essence te bieden heeft?

Essence LE Hugs & Teddies februari 2023

Plumping Lip Gloss

Het eerste item uit deze lieve collectie is Plumping Lip Gloss in een prachtige nude tint. Hij heeft een medium dekking en zoals de naam al zegt een plumping effect. De textuur is boterzacht en de finish lichtglanzend. Daarbij kun je genieten van de subtiele geur van vanille en munt. Je koopt hem voor € 2,69.

Goedkope lipliner en plumping lip gloss nudetint

Soft Lip Liner

Ook een bijpassende Soft Lip Liner vind je in deze collectie. Hij heeft een zachte textuur en langhoudende finish. Je betaalt € 1,69.

Eye & Face Palette

Het palet wat in de collectie zit bevat zes tinten oogschaduw, een glanzende blush en een subtiele highlighter. De oogschaduw heeft diverse finishes en de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. Je koopt dit lichtroze palet voor € 7,99.

Essence LE Hugs & Teddies oogschaduwpalet en kwastenset

Hugs & Teddies Brush Duo

Je brengt de oogschaduw, blush en highlighter aan met de kwasten uit dit Brush Duo. Ze zijn uitgevoerd met een lichtroze steel met gouden bus. De zachte haren voelen fijn op je huid. Het duo kost € 4,59.

Matte nagellak

Fan van een bruintint op je nagels? Ook dan zit je goed met deze Hugs & Teddies collectie! Essence heeft namelijk een nagellak met warme cacaotint toegevoegd. Hij heeft een matte finish en een hoge dekking. Je koopt hem voor € 1,99.

Nagelstickers

Bijpassend zijn deze geurende nagelstickers! Ik zie veel schattige berenkoppies en andere figuurtjes. Ze hebben een subtiele vanillegeur. Er zitten zo’n 50 stickertjes op het velletje, je koopt hem voor €1,69.

Nude bruintint matte nagellak met stickers en teddy scrunchie

Teddy Scrunchie

Het laatste item uit deze collectie is een scrunchie van teddy-stof! Zo is je look helemaal compleet. Je kunt de scrunchie om je staart of knot doen of op een andere manier dragen. Hij kost € 1,99.

Meer informatie

Deze Hugs & Teddies Trend Editie van Essence is verkrijgbaar in februari 2023. Je vindt hem exclusief bij Kruidvat. Vaak zijn de producten dan ook bij Boozyshop te koop, maar dat is nog even afwachten. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Essence is een cruelty-free merk.

Wat vind je van deze collectie? Spreken de producten je aan?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top