Persbericht: Essence LE It’s Bubble Gum Fun

De zomer komt eraan! Essence is er al klaar voor met de nieuwste trend editie: It’s Bubble Gum Fun! De vooral roze producten zorgen voor een vrolijke sfeer. Met leuke accessoires, bijzondere producten en originele designs ben jij straks ook helemaal klaar voor het goede weer. Kijk verder en maak je klaar voor Bubble Fun!

Essence LE Bubble Gum Fun

Essence It’s Bubble Gum Fun

Als het aan Essence ligt wordt deze zomer kleurrijk! Even terug naar de ’90 met Bubble Gum. Roze kleuren, organische vormen en opvallende designs zorgen voor een aantal must-haves in deze vrolijke collectie, dus kijk snel verder!

Liquid Highlighter | € 3,69

Met deze Liquid Highlighter in bubble gum kleur zorgt Essence ervoor dat je straalt deze zomer! Hij heeft een lichtgewicht textuur die eenvoudig aan te brengen is en mooi in de huid blendt.

Bouncy Blush | € 3,49

Met de Bouncy Blush geef je jouw wangen een opkikker. Hij lijkt knalroze maar heeft, als je niet teveel aanbrengt, een natuurlijke finish. De formule is op te bouwen in kleur.

Liquid highlighter Bouncy Blush Essence Bubble Gum trend edition

Mattifying Stone Roller | € 3,99

Dit creatieve design is een Mattifying Stone Roller. Hij zorgt ervoor dat olie uit je huid onder controle blijft en heeft daardoor een matterend effect. Je kunt hem gemakkelijk meenemen en zo ook onderweg zorgen voor een matte teint. Er zit één navulsteen bij.

Kabuki Brush | € 3,99

Met deze superzachte én leuke kabuki gezichtskwast blendt je jouw make-up moeiteloos. Met de synthetische haren zorgt hij ervoor dat je een natuurlijke finish krijgt.

Mattifying Stone Roller Kabuki Brush

Overnight Jelly Lip Mask | € 2,99

In de It’s Bubble Gum Fun trend editie van Essence zitten drie lipproducten. De Overnight Jelly Lip Mask is er één van. Hij heeft een rijke gel textuur en zorgt ervoor dat je lippen zacht en gehydrateerd worden.

Lip Oil Roll-On | € 2,49

Met de Lip Oil Roll-On krijg je zachte lippen met een glans. De formule is niet plakkerig en bevat amandelolie en ricinusolie voor de nodige verzorging.

Shiny Lipgloss | € 2,49

De Bubble Gum Fun Shiny Lipgloss is transparant en geeft je lippen een superglanzende finish. Hij plakt niet. Je kunt de tube aan een tas of sleutelring hangen door de ring aan de dop. Zo heb je hem altijd bij!

BubbleGum Trend Editie lipproducten

Phone Charm | € 2,49

Je hoeft maar naar deze telefoonhanger te kijken en je wordt al blij! Hij is schattig, kleurrijk en gemakkelijk aan elke telefoon (of hoesje) te bevestigen.

Phone Charm Smileys

Meer informatie

De It’s Bubble Gum Fun trend editie is in juni 2024 verkrijgbaar bij je lokale Essence verkooppunt. Natuurlijk kun je de producten dan ook kopen bij Boozyshop en Lyko. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Essence is een cruelty-free en veganistisch merk.

Wat vind je van deze bubble gum collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top