Persbericht: Essence LE Juicy Glow

Soms komt het voor dat ik niets over een nieuwe collectie hoor tot bijna iedereen het al weet. Dat was ook het geval bij de Essence Juicy Glow trend editie. Ik heb er nog geen persbericht over gezien, maar inmiddels liggen ze al in de (online) winkels. Tijd om je op de hoogte te brengen!

Essence Juicy Glow trend editie 2023

Essence Juicy Glow trend editie

Je kent ze vast, de populaire Essence Juicy Bomb Lipglosses! Ik was er in eerste instantie geen grote fan van, maar na het proberen van de Holo Bomb werd mijn mening iets positiever. Inmiddels zijn er al veel kleuren, smaken en varianten uitgebracht.

Voor Essence was de populariteit van de lipglosses voldoende reden om de Juicy Bomb collectie nog verder uit breiden. Daarom kunnen we nu kennis maken met de Juicy Bomb Lip Oils! Samen met een lippatch en oogpatches maken ze onderdeel uit van de Essence Juicy Glow trend editie.

Als ik het goed heb kwam deze collectie al een aantal weken geleden uit in een groot deel van de Europese landen waarin Essence verkocht wordt. Of de collectie ook in de Nederlandse winkels terecht komt durf ik niet te zeggen. Wel kun je de producten nú shoppen bij Boozyshop!

Juicy Bomb Lip Oil | € 1,99

De Juicy Glow Lip Oils zijn het hart van deze tijdelijke collectie. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en geuren. Van links naar rechts zie je hieronder op de afbeelding:

Essence Juicy Glow Lip Oils TE 2023

Door alle vrolijke kleurtjes is het eigenlijk een erg zomers geheel van producten! Deze lipoils verzorgen je lippen door de combinatie van jojoba-olie, Meadowfoamzaadolie, vitamine E en een vorm van hyaluronzuur.

Daarnaast hebben ze een plumping effect, geven ze je lippen een hoogglans finish én een subtiel kleurtje.

Benieuwd naar mijn ervaringen met één van deze lip oils? Klik dan door naar dit artikel: Essence Juicy Bomb Lip Oil || Review!

Juicy Glow Banana Under-Eye Patches | € 1,99

Kun je tijdens de feestdagen wel een wakkere uitstraling gebruiken? Dan zijn deze Juicy Glow oogpatches iets voor jou! Ze hydrateren je huid door het toegevoegde hyaluronzuur en banaanextract. Daarbij zien ze er ook nog eens leuk uit!

JuicyGlow eyepatches banana

Juicy Glow Papaja Lippatch | € 2,29

Voor goed verzorgde lippen is de Juicy Glow lippatch een must. Hij bevat hyaluronzuur en papaja-extract voor de benodigde voeding en hydratatie van je lippen. Binnen enkele minuten heb je lippen om te zoenen!

JuicyGlow lippatch papaya

Meer informatie

De Essence Juicy Glow producten koop je NU bij Boozyshop! In andere landen is deze collectie de winkels uit gevlogen, dus wacht niet te lang!

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Essence is een dierproefvrij merk, het gehele assortiment is geschikt voor veganisten.

Ben jij ook fan van de Juicy Bomb lipglosses?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top