Persbericht: Essence LE Jurassic World

Vorige week liet ik al de zomercollectie zien: Essence Make Beauty Fun, maar ervóór komt nog een leuke Trend Editie: Jurassic World! Geïnspireerd op de gelijknamige filmreeks waarvan in juni weer een film in wereldpremière gaat. Klik snel verder en kijk mee naar deze gevaarlijk leuke collectie!

Essence Jurassic World Trend Edition 2022 banner

Ik moet toegeven: de combinatie van make-up en dinosaurussen zag ik niet meteen voor me. De kleurencombinatie (roze en oranje) waarvoor gekozen is maken het wat liever en vrouwelijker, maar dat past weer wat minder bij de sfeer in de films. Maar ach, dan kunnen de producten alsnog erg leuk zijn, toch?

I Love Extreme Crazy Volume mascara

Deze Essence bestseller is voor de Jurassic World collectie weer in een nieuw, limited jasje gestoken. Hij heeft een extra grote applicator waardoor iedere wimper gehuld wordt in de diepzwarte mascara voor een spectaculair volume. Hij kost € 2,89.

Jurassic world mascara en lip glow

pH-Reacting Lip Glow

Wat ook steeds vaker terugkomt in de trend edities van Essence is een lipproduct wat reageert op de pH-waarde van je lippen. Ook in deze collectie zit er weer eentje, dit keer in de vorm van een lip glow. Hij geeft je lippen een zachtroze tint en kost € 2,99.

Jurassic World Eyeshadow Palette

De eyecatcher van deze collectie is toch wel dit oogschaduwpalette! Hij bevat 8 tinten waaronder groen en bruin wat goed past bij Jurassic World. De rest van het palette bevat wat andere vrolijke kleurtjes om een zomerse look te kunnen maken. Ze hebben diverse finishes. De adviesverkoopprijs is € 6,99 (6,4 gram).

Jurassic World eyeshadow palette 2022

Jurassic World Highlighter

Met deze highlighter met dinosaurus reliëf steel je de show! Hij geeft je huid een roségouden glow waardoor je er stralend uitziet. Hij bevat vitamine E en macadamia-olie en kost € 3,89 (9 gram).

Essence Jurassic World Highlighter 2022

Jurassic World Brushes

In deze Essence Jurassic World collectie zitten twee vrolijke kwasten. Eén voor je highlighter (op de afbeelding helemaal links) en één voor ander poeder. Beide kwasten hebben superzachte, vegan haren. De highlighterkwast kost € 2,99, voor de powder brush betaal je € 3,89.

Highlighter powder brush en makeup sponge 2022

Makeup Sponge

Nog een make-up tool in deze collectie: een spons om bijvoorbeeld je foundation aan te brengen. Hij heeft een beige kleur en kost € 2,99.

Armbandje

Het laatste item van deze collectie is een Jurassic World bracelet, ofwel een armbandje. Gemaakt met een verstelbaar roze bandje en een leuke roségouden hanger in de vorm van een Velociraptor. Je koopt hem voor € 1,99.

Essence bracelet dino armbandje

Meer informatie

Deze Essence Jurassic World trend editie is in juni 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat. In de meeste gevallen zijn deze collecties al wat eerder te vinden bij Boozyshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Essence is een cruelty-free merk en alle producten zijn vegan.

Wat vind je van deze collectie? Welke items trekken jouw aandacht?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top