Persbericht: Essence LE Live Life In Coral

Vandaag presenteer ik je: Live Life In Coral van Essence! In deze nieuwste trend editie staat het onderwateravontuur centraal. Exotische kleuren zoals levendig blauw en natuurlijk koraaltinten voeren de boventoon. Met deze items kun je deze zomer een statement maken met de blauwe mascara of je lippen heerlijk verzorgen met het swirl-lipmasker. Kijk snel verder!

Essence Live Life In Coral Trend Editie zomer 2024

Essence Live Life In Coral

In de meest heldere oceanen waar koraal voorkomt spelen exotische kleuren een grote rol. Je ziet er de meest uitgesproken kleuren. Van het water, de vissen, het koraal zelf. Daarop is deze Live Life In Coral collectie van Essence geïnspireerd.

Je leest hieronder meer over onder andere diverse lipproducten zodat je geen last hebt van uitgedroogde lippen, matterend poeder voor de warme dagen en natuurlijk de blauwe mascara waar ik het in de intro al over had!

Enjoy!

Ombré Lipgloss | € 1,79

Deze lipgloss heeft in de verpakking een ombré effect van paarsroze naar lichtroze. Op je lippen geeft hij een subtiel hoogglans effect. De formule is niet plakkerig.

Bi-phase Lip Oil | € 2,99

De Bi-phase lip olie van Essence heeft een tweefase formule. Hij is zowel hydraterend én laat een prachtige glans achter op je lippen. De rijke olie ziet er ook in de verpakking lekker zomers uit. Je brengt hem aan met de smalle applicator.

Je lippen in topconditie deze zomer

Swirl Lip Mask | € 2,99

Het Swirl Lipmasker ziet er vooral in de verpakking tof uit, het lijkt wel een ijsje in een potje! Dit voedende lipmasker trekt snel in en maakt je lippen superzacht. Ideaal als basis voor je lipstick of -gloss. Bij het aanbrengen smelt hij op je vingertoppen en lippen door de warmte.

Mattifying Powder | € 2,99

Met dit mattifying powder krijg je jouw shiny look onder controle. Hij heeft dezelfde formule als de populaire All About Matt! Fixing Compact Powder. Maar hoe cute is de imprint in deze Live Life In Coral variant van Essence?

Powder Puff Duo | € 2,69

Het matterend poeder breng je eenvoudig en comfortabel aan met deze Powder Puffs. Ze zijn gemaakt van ultrazacht materiaal die zorgt voor gelijkmatige applicatie. Je houdt ze ook nog eens gemakkelijk vast door de gripband.

Matterend poeder en powder puffs

Blue Crazy Volume Mascara | € 2,99

Een opvallende look creëer je in een handomdraai met deze blauwe mascara! Hij heeft dezelfde formule en applicator als de populaire I Love Extreme Volume Mascara in het zwart. De blauwe variant is niet waterproof.

Blushlighter Stick | € 3,49

Met de blushlighter stick creëer je een stralend effect. Hij geeft een zachtroze met glanzend gouden tint op je huid en is gemakkelijk te blenden voor een natuurlijk, zomers resultaat!

Blauwe mascara blushlighter nagelstickers zomer 2024

Nail Stickers | € 1,69

Het laatste item in deze zomerse Essence Trend Editie is een velletje nagelstickers waarmee je helemaal in de juiste sfeer komt! Schelpjes, roségoud en zomerse kleuren zorgen voor een feestje op je nagels.

Meer informatie

De Live Life In Coral collectie is vanaf half juli t/m augustus 2024 verkrijgbaar bij je lokale Essence verkooppunt. Iets eerder zijn ze vaak al verkrijgbaar bij Boozyshop en Lyko.

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Alle producten van Essence zijn dierproefvrij en geschikt voor veganisten.

Wat vind jij van deze zomerse trend editie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top