Persbericht: Essence LE Melting For Ice Cream

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels zijn we door het warme weer in zomerse sferen geraakt. Essence maakt dan ook op een goed moment haar zomercollectie bekend: Melting For Ice Cream. Kijk mee naar deze leuke vrolijke items die in de zomer van 2023 te koop zijn!

Essence Melting For Ice Cream LE summer 2023

Essence Ice Cream Lipbalm

Deze lippenbalsem zet meteen de zomerse sfeer goed weg. In de vorm van een heerlijk roze ijsje vind je een bolletje aardbeienbalsem. Ook de geur is daarop aangepast! Hij geeft je lippen een glanzende, subtiel roze tintje. Je koopt hem voor € 2,29.

IJsjes lippenbalsem en lipscrub 2023

Lip Scrub

De Lipscrub in deze Melting For Ice Cream collectie van Essence is óók in de geur van aardbeien. Dat is ook wel echt een zomerse geur dus niet zo gek dat hij veelvuldig terugkomt in deze collectie. De lipscrub heeft een suikertextuur en kost € 2,79 (14 ml).

Essence pH-reacting Lip Cream

Het is geen echte Essence Trend Edition zonder pH-reacting lipproducten! Dit keer zijn er twee lipcreams ontwikkeld die voedend zijn door vitamine E en je lippen een subtiele tint geven afhankelijk van de pH-waarde. Je kunt kiezen tussen aardbeien en vanillegeur, beide kosten € 2,99 (4 ml).

Essence Melting For Ice Cream lip 2023

Nagelstickers

Ook je nagels fleur je op met vrolijke ijsjes met deze Essence nailstickers. Het velletje bevat losse stickertjes en ook een rij die je op maat kunt knippen, passend op je nagels. Ze kosten € 1,69 per verpakking.

Zomerse nagelstickers en blushlighter met ijsje

Essence Ice Cream Blushlighter

Deze blushlighter ziet er niet alleen zomers uit, hij is ook nog eens ideaal voor op pad. In een handomdraai breng je highlighter én blusher aan door de verschillende tinten. Je koopt hem voor € 3,99 (10,5 gram).

Melding For Ice Cream Brushes

Als laatste bevat de Melting For Ice Cream collectie van Essence twee make-up kwasten met sprinkles in de handvaten! Beide kwasten hebben zachte haartjes en zijn ideaal voor het blenden van diverse poedertexturen. De blushlighter die je hierboven zag breng je aan met de Powder Brush voor € 3,99. Voor de oogschaduwkwast betaal je € 2,29.

Essence icecream brushes summer 2023

Meer informatie

De Melting For Ice Cream collectie ligt vanaf half augustus 2023 in de schappen van je lokale Essence verkooppunt. Een aantal weken daarvoor koop je de producten al bij Boozyshop.

Alle producten van Essence zijn vegan en het is een dierproefvrij merk. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen afwijken.

Wat vind jij van deze zomerse collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top