Persbericht: Essence LE Oh Happy Daisy!

Alle nagellak-fans verzamelen! Deze vrolijke Essence collectie met de naam ‘Oh Happy Daisy!’ is speciaal voor jullie! Met vrolijke zomerkleuren nagellak en stickertjes om je nagels in een handomdraai nóg opvallender te maken. Kijk snel verder naar deze leuke items met madeliefjes!

Essence Oh Happy Daisy TE 2023

Essence Gel Nail Colours

De vier kleuren nagellak zie je hieronder. Drie pasteltinten (oranje, geel en roze) en één opvallende: een felroze met glittertjes. De andere drie hebben enkel een glossy finish. Alle vier de flesjes zijn versierd met madeliefjes (daisies) en ze kosten € 1,99 per stuk.

Essence Oh Happy Daisy nagellak lente 2023

Essence Oh Happy Daisy! Nagelstickers

Wil je jouw manicure nog interessanter maken? Dan zijn deze nagelstickers een uitkomst! Op het oranje velletje zitten de witte en roségouden figuurtjes steeds als een streep, zodat je ze horizontaal, verticaal of diagonaal over je nagels aan kunt brengen. Of je knipt ze los voor individuele stickertjes.

Liever wat meer kleur? Dan is het gele velletje iets voor jou! Met roségouden, paarse, roze en witte bloemetjes fleur je iedere nagel op. Per velletje kosten de stickers € 1,69.

Bloemen nagelstickers voor nailart

Nagellakremover

Helaas moet de nagellak ook weer een keer van je nagels. In deze Essence Oh Happy Daisy collectie vind je een remover met aceton (de paarse) en zonder aceton (de roze). De paarse nagellakremover is zeer effectief in het verwijderen van nagellak en heeft een bloemengeur. De roze bevat amandel- en avocado olie, glycerine en panthenol. Beide kosten € 2,49 per stuk.

Budget nagellakremover met en zonder aceton

Duo Nail Designer

Wil je in plaats van stickers gebruiken zelf madeliefjes op je nagels maken? Of ga je voor een polkadot-design? Met deze Duo Nail Designer heb je een handig hulpmiddel om perfecte bolletjes op je nagels te zetten. Hij kost € 2,49.

Meer informatie

Deze zomerse Oh Happy Daisy collectie van Essence is vanaf eind juli 2023 te vinden bij je lokale Essence verkooppunt. Inmiddels is deze collectie verkrijgbaar bij Boozyshop. Dit soort collecties zijn altijd snel uitverkocht dus wees er snel bij!

Essence is een vegan en cruelty-free merk. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Ben jij een nagellakfan die blij wordt van deze collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top