Persbericht: Essence LE Pink Is The New Black

Wow, deze najaarscollectie is wel heel opvallend! Essence geeft colour changing een heel nieuwe betekenis in deze Pink Is The New Black collectie. Alles is gehuld in een, op het eerste gezicht saaie, zwarte tint. Maar eenmaal in gebruik worden de roze tinten langzaam zichtbaar! Kijk mee naar de toffe items in deze tijdelijke collectie!

Essence LE 2023 Pink Is The New Black

Gezicht

Colour-changing Blush | € 3,99

Deze zwarte blush is toch wel een leuk aanvulling in je collectie, het zal menig wenkbrauw omhoog brengen! Eenmaal op je huid verandert de kleur in een zacht mauve-roze met een natuurlijke finish. De textuur is romig en smelt in je huid.

Colour-changing Powder Brush | € 3,99

Met deze powder brush breng je elke poedertextuur aan en blendt je ze uit. De haartjes zijn al roze, maar zodra je de steel vastpakt zal ook deze roze worden door de warmte van je hand!

Kleurveranderende blush en makeup items

Colour-changing Makeup Sponge | € 2,99

En zelfs deze zwarte makeup sponge verandert van kleur. Eenmaal in contact met warmte krijgt hij (tijdelijk) een roze tint. Hij is perfect voor het aanbrengen en blenden van poedertexturen.

Lippen

Colour-changing Lip Glow | € 2,99

Op zoek naar een subtiel lipproduct met een natuurlijke glow? Dan zit je goed bij deze colour-changing lip glow van Essence. Ook deze verandert van glinsterend zwart naar een subtiele roze tint als hij eenmaal op je lippen is aangebracht.

Colour-changing Lip Tint | € 2,79

Meer fan van liptints? De grijszwarte lip tint van Essence heeft een superzachte en romige textuur. Zoals de naam al aangeeft verandert ook deze formule in stylish roze als hij je lippen raakt.

Black to pink colour changing lipproducts Essence 2023

Colour-changing Lip & Cheek Balm | € 2,79

Niet alleen de verpakking van deze lippenbalsem is opvallend. Ook het zwarte bolletje zelf is niet iets wat je snel zult tegenkomen. Natuurlijk verandert hij van kleur afhankelijk van je pH-waarde en hij is ook nog eens gemakkelijk aan te brengen door de handige vorm. Ook te gebruiken als blush!

Fan van dit soort lipglosses? Wellicht is de nieuwe donkere Essence Juicy Bomb dan ook iets voor jou!

Nagels

Colour-changing Click & Go Nails| € 3,49

Altijd al een liefhebber geweest van zogenaamde thermo-nagellak die van kleur verandert afhankelijk van de temperatuur? Dan zijn deze Pink Is The New Black Click & Go Nails van Essence iets voor jou! Door warmte verandert het zwart in roze.

Colour changing plaknagels en nagelstickers

Colour-changing Nail Stickers | € 1,69

Het laatste item in de Pink Is The New Black collectie zijn zwarte nagelstickers van Essence. En je raadt het al: natuurlijk veranderen ze van kleur als ze in contact komen met warmte! De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en geven je manicure in een handomdraai een leuke twist!

Meer informatie

Deze Pink Is The New Black producten zijn vanaf 9 oktober 2023 verkrijgbaar bij je lokale Essence verkooppunt. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De formules zijn veganistisch en Essence is een dierproefvrij merk.

Kun je niet wachten tot 9 oktober? Ga dan nu naar Boozyshop, daar zijn deze leuke producten inmiddels verkrijgbaar!

Wat vind jij van de producten in deze collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top