Persbericht: Essence LE Positive Vibes Only

De nieuwste Trend Editie van Essence is bekend gemaakt! Met de naam Positive Vibes Only is er iets vrolijks om naar uit te kijken tijdens deze huidige grijze dagen. Lees snel verder om alle producten uit deze kleurrijke collectie te bekijken!

Essence TE Positive Vibes Only collectie voorjaar 2023

Lip Mask

Het eerste item uit de Positive Vibes Only collectie van Essence is een lipmasker. Het geeft je lippen een intense voeding door ingrediënten als abrikozenpitolie, sheaboter en castorolie. Je koopt deze tube met lip mask voor € 2,99.

Goedkope lipproducten masker

Colour-changing Lip Glow

Het tweede lipproduct is één van de colour-changing lip glows. Dit keer is het een turquoise glitterstick in een gele huls. Hij geeft je lippen een natuurlijke roze glans en natuurlijk een stralende finish. Je betaalt € 2,99 voor deze lip glow.

Colour-changing Blush Stick

We blijven nog even in de ‘colour changing’-hoek met deze blush stick! Ook deze blush geeft een roze tint op je huid afhankelijk van de pH-waarde. Hij heeft een adviesverkoopprijs van € 2,99.

Colour-changing Blush Stick en baked highlighter

Baked Highlighter

Niet colour-changing maar wel een roze glow? Dan is deze Baked Highlighter uit de Positive Vibes Only collectie gemaakt voor jou! Hij heeft een zijdezachte textuur, bevat roze glitterdeeltjes en is gemakkelijk aan te brengen. Je koopt hem voor € 3,99.

Positive Vibes Only Oogschaduwpalet

Natuurlijk bevat deze kleurrijke collectie een oogschaduwpalet! Zoals de buitenkant wellicht al doet vermoeden vind je binnen in het palet vooral groentinten, met een blauwe shimmer als accentkleur. Het palet bevat zes tinten in diverse finishes en kost € 4,99.

Essence Positive Vibes Only oogschaduwpalet 2023

Colour-changing Kunstnagels

Over de kunstnagels van Essence schreef ik al vaker. In deze collectie zit een set nagels die verandert van kleur afhankelijk van de temperatuur. Ze veranderen van lichtroze naar wit wanneer het warm is. Ze zijn zelfklevend en ze kosten € 3,49 per set.

Thermo-reacting nagels en haarclip

Positive Vibes Only Hairclip

Het laatste vrolijke item in deze collectie is een wit-geel geblokte haarklem. Door de kleur en patroon is het een ware eyecatcher en je kunt hem gebruiken bij diverse haarlengtes. Je koopt hem voor € 1,99.

Meer informatie

Voor de Positive Vibes Only collectie van Essence moeten we nog even wachten: hij ligt in de schappen vanaf eind februari tot eind maart 2023. Je vindt de producten dan bij je lokale Essence verkooppunt. Kun je niet wachten? Huppel dan nú naar Boozyshop, ze zijn inmiddels verkrijgbaar (eind december 2022). De in dit artikel genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Alle producten in deze Trend Editie zijn klimaatneutraal dankzij 100% CO2 compensatie. Daarnaast plant Essence samen met Climatepartner 1500 bomen in Duitsland om een positieve impact te maken!

Wordt jij al vrolijk bij het kijken naar deze tijdelijke Essence collectie?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top