Persbericht: Essence LE Pumpkins Pretty Please!

Catrice kondigde haar herfstcollectie Fall In Colours al aan. Essence komt nu met Pumpkins Pretty Please! Een warme collectie met oranjetinten die je zeker het herfstgevoel gaat brengen. In dit artikel laat ik je alle leuke producten zien, dus lees snel verder!

Essence herfst fall 2022 limited edition

Pumpkins Pretty Please! Oogschaduwpalette

Het Pumpkins Pretty Please oogschaduwpalette van Essence ziet er niet alleen herfstig uit aan de buitenkant, ook de binnenkant is afgestemd op dit jaargetijde. Met bruine, oranje tinten gecombineerd met donkerblauw en groen past hij perfect bij het najaar.

Met de negen kleuren en diverse finishes kun je veel kanten op. Het palette kost € 6,99.

Pumpkins Pretty Please lidschatten eyeshadow

Creamy Shadow Eyeliner

Om je ooglook nét wat extra’s te geven gebruik je de Creamy Shadow Eyeliner. Ook buiten de herfst te gebruiken natuurlijk. Je kunt er bijvoorbeeld smudged smokey eyes mee maken door de liner wat uit te vegen of een klassieke winged liner, altijd goed! Hij kost € 2,99.

limited edition nagellak en creamy eyeliner

Pumpkins Pretty Please! Nagellak

Het nagellak-assortiment van Essence is laatst compleet vernieuwd. In deze trend editie worden wederom twee nieuwe kleuren gepresenteerd: een donkergroene en oranje. Ik zie al pompoen-nailart voor me, jij ook? De flesjes kosten € 1,99 per stuk.

Colour-changing Lip Oil

In iedere trend editie komt hij terug in één of andere vorm: een colour-changing lip product. Dit keer is het een lip olie. Hij bevat pompoenextract voor een voedende werking en laat een glossy, roze tintje achter op je lippen. Je koopt hem voor € 2,59.

Essence Matte Lipstick

De Essence lipsticks zijn meestal erg fijn, dus deze matte variant in de kleur Sweeter Than Pumpkin Pie is welkom in mijn collectie! met zijn mooie roségouden huls ook nog eens een plaatje om te zien. Hij kost € 2,59.

Essence Pumpkins Pretty Please lipstick lipgloss lipmask

Smoothing Lip Patch

Het laatste item uit deze Pumkins Pretty Please collectie is een Smoothing Lip Patch. Een lipmasker wat je lippen hydrateert door het toegevoegde pompoenextract en hyaluronzuur. Daarnaast heeft hij een plumping effect en dat voor € 2,39.

Meer informatie

Deze Pumpkins Pretty Please najaarscollectie van Essence kun je in de winkels verwachten vanaf november tot begin december 2022. Essence is een cruelty-free en vegan merk en verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Etos en Boozyshop. Bij die laatste zijn de Trend Edities vaak al wat eerder te koop! De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top