Persbericht: Essence LE Wish Upon A Star

Als de eerste adventskalenders weer komen, ben ik ook altijd benieuwd naar de kerstcollecties van diverse merken. Vandaag laat ik de Essence kerstcollectie van 2021 aan je zien, hij heeft de naam Wish Upon A Star meegekregen. Met een aantal mooie producten die zeker van pas komen tijdens de feestdagen. Kijk mee!

Essence Wish Upon A Star kerstcollectie 2021 square

pH-reacting Lip Glow

Essence heeft de pH-reacting lippenbalsems al in veel soorten uitgebracht. Dit keer heeft hij een kersttintje gekregen! Door de subtiele vanillegeur en een onweerstaanbare glow zijn je lippen klaar voor een kus onder de mistletoe! Je koopt hem voor € 2,39.

Essence Ph-Reacting lip glow caring lipbalm kerst 2021

Caring Lip Balm

Deze verzorgende lippenbalsem zit in een diamantvorige goudkleurige verpakking. Hij maakt je lippen ultrazacht en geeft ze meteen een subtiele glans. Ook dit lipproduct heeft een subtiele vanillegeur. Hij kost € 1,99.

Beauty Sleep Pillow Mist

Met deze pillow mist wordt jouw schoonheidsslaapje een succes! Hij heeft de geur van lavendel en sinaasappel. Spray hem over je hoofdkussen en je zult slapen als een prinses. De adviesverkoopprijs is € 3,59.

Nagelstickers in kerstthema

In de Essence adventskalender van 2021 zaten ze ook al: nagelstickers in kerstthema. In de Wish Upon A Star collectie heeft Essence weer net andere afbeeldingen gedaan. Ik zie veel gouden sterren, erg leuk! Je koopt ze voor € 1,39.

Essence kerstcollectie 2021 Wish upon a Star

Soft Body Shimmer Dry Oil

Door deze body oil straalt niet alleen de kerstboom tijdens de feestdagen, maar kun je ook jouw huid een echte stardust glow geven! Hij trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en heeft een subtiele vanillegeur. Proberen? Dat kan voor € 3,99.

Brush Duo

In het brush duo zit een highlighter brush en een oogschaduw shader kwast. Ze hebben een gouden glitter design waardoor ze opvallen in iedere collectie. Je koopt de set voor € 4,59.

Essence Wish Upon A Star oogschaduwpalette kerst 2021

Wish Upon A Star oogschaduwpalette

Het middelpunt van deze kerstcollectie van Essence is toch wel het Wish Upon A Star oogschaduwpalette. Met een prachtige donkerblauwe fluwelen buitenkant en een nog mooiere binnenkant steelt hij de show. Het palette bevat 9 kleuren, zowel mat als shimmery tinten, waardoor je allerlei looks kunt maken om het kerstdiner goed door te komen. Je koopt het palette voor € 7,99.

Meer informatie

Alle genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De Wish Upon A Star collectie is van half december 2021 tot half januari 2022 verkrijgbaar bij de bekende Essence verkooppunten. Online kun je de collecties vaak al een aantal weken eerder kopen via Boozyshop.

Welk item uit deze collectie lijkt jou het leukste?

— Alle actuele en aankomende Trend Edities bekijken? Een compleet overzicht vind je op deze pagina: Overzicht Trend Edities. —

2 reacties op “Persbericht: Essence LE Wish Upon A Star

  1. Please tell me where I can find the wish upon a star lipbalm limited edition.
    I hate it being out of stock everywhere

    1. As this is a limited collection from december 2021, I don’t think it is available anymore. I’ve searched a few websites but wasn’t able to find it unfortunately!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top