Persbericht: Happy Earth Natuurlijke verzorging

Als je gaat voor duurzame, natuurlijke verzorgingsproducten heb je gelukkig steeds meer keuze. Het nieuwste merk is Happy Earth: ze toveren een glimlach op je gezicht en maken de aarde een betere plaats door natuurlijke verzorging. Kijk snel verder voor alle producten in het assortiment.

Happy Earth producten

Over Happy Earth

Happy Earth gebruikt voor hun producten 100% natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je huid. Er worden geen chemicaliën of andere discutabele ingrediënten toegevoegd. Alles wordt volledig CO2-neutraal geproduceerd en zelfs de verpakkingen zijn van 100% gerecycled plastic, plasticvrij of volledig biologisch afbreekbaar. En dat is nog niet alles: de producten zijn niet getest op dieren en volledig vegan. Ze zijn Vegan Society en NATRUE gecertificeerd zodat je zeker weet dat je goed zit.

Happy Earth Deodorant

Als je op zoek bent naar een 100% natuurlijke deodorant ben je bij Happy Earth aan het goede adres. Ze bevatten geen aluminium, alcohol, parabenen, drijfgassen, minerale oliën of triclosan. Hij laat geen vlekken achter in kleding en beschermt je tot 24 uur tegen lichaamsgeuren. Je kunt kiezen uit maar liefst vier verschillende vormen en geuren. Als eerste een spray. Hij is verkrijgbaar in vijf geuren: Lavender Ylang, Men Protect, Cedar Lime, Cucumber Matcha en een Unscented hypoallergene variant. Hij kost € 6,99 (Unscented) of € 8,49 per stuk. Je kunt voor alle varianten ook een navulverpakking van 300 ml kopen. Die kosten € 16,99 (Unscented) of € 19,99.

Happy Earth natuurlijke deodorant spray

Daarnaast bieden ze deodorant aan in een roller, en als balm in een stick of blikje. De stick zit in een kurken verpakking, omdat kurk een duurzaam en milieuvriendelijk product is. De rollers zijn verkrijgbaar in de vijf geuren die ik hierboven al noemde. Ze kosten allemaal € 6,99 per stuk. De stick is enkel verkrijgbaar in de hypoallergene Unscented variant voor € 8,49. De deodorant in het blikje kost € 6,99 per stuk en is verkrijgbaar in de geuren Lavendel en Bergamot.

Happy Earth natuurlijke deodorant roller en balsem

Douchegel en handzeep

Er zijn nog twee natuurlijke producten uitgebracht door Happy Earth: een douchegel en handzeep. De shower gels bevatten geen SLS/SLES, kleurstoffen of parabenen en de fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ze zijn verkrijgbaar in de geuren Lavender Ylang, Cedar Lime, Cucumber Matcha en Men Protect. Je betaalt € 6,99 voor een fles.

Happy Earth douchegel en handzeep

De handzepen van Happy Earth hebben dezelfde voordelen en zorgen ervoor dat je handen ontsmet én verzorgd worden. Je kunt hem kopen in de geuren Lavender Ylang, Cucumber Matcha, Cedar Lime en in Unscented hypoallergene variant. Hij kost € 3,99.

Meer informatie

De producten van Happy Earth kun je tegenkomen bij je lokale drogist of online bij Plein.nl. Ook kun je het volledige assortiment vinden via de Happy Earth webshop.

Maak jij bewust gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top