Persbericht: HEMA x EasyToys

Als ik iets níet had verwacht dit jaar, was het wel om seksspeeltjes tegen te komen bij HEMA. En toch is dat vanaf nu mogelijk. HEMA en EasyToys zijn namelijk een samenwerking aangegaan. Taboedoorbrekend en seksueel plezier binnen handbereik. Kijk nu mee naar deze nieuwe range!

HEMA EasyToys intieme speeltjes 2022

Seks is iets wat voor veel mensen nog alleen in de slaapkamer gebeurt en daar vooral moet blijven. Bij HEMA denken ze daar anders over: het taboe mag inmiddels doorbroken worden! Seks is iets normaals en dus kun je vanaf nu ook bij HEMA speeltjes vinden om je seksuele genot te verhogen.

HEMA x EasyToys vibrators

Het hart van deze samenwerking vormen toch wel de drie onderstaande sekstoys:

Goedkope seksspeeltjes sekstoys

Deze intieme speeltjes zijn alle drie oplaadbaar door middel van een bijgeleverde USB-kabel. Ze zijn waterproof en hebben 10 standen. De Love Egg stelt een ander in staat om jouw plezier te stimuleren of reguleren, tot wel 20 meter afstand.

Genot en bescherming

HEMA zou HEMA niet zijn als ze niet ook voor bescherming zouden zorgen. Daarom vind je deze speciale collectie drie soorten SAFE condooms: Just Safe, Intense Safe en Ultra Thin. Per doosje met 10 condooms betaal je € 4.

SAFE condooms bij HEMA

Om het genot te vergroten zijn er twee soorten glijmiddel uitgebracht, één ervan is ook zeer geschikt om te gebruiken voor massages. Ze zijn beide vegan en op waterbasis, je koopt ze voor € 6,50 per fles.

HEMA glijmiddel en surprise giftset

HEMA x EasyToys Love Together giftset

Het laatste item is een ware surprise pack! Leuk voor onder de kerstboom? Hierboven op de foto zie je alvast de inhoud. Deze set bevat onder andere een ‘blinddoek’ en een mini vibrator. Hij staat garant voor een leuke avond en dat allemaal voor € 12,50.

Meer informatie

Vanaf deze week kun je bij de ‘Mooi en Gezond’-hoek van HEMA een speciale stand vinden met daarin deze Intimate-lijn met intieme speeltjes en beschermingsmiddelen. Gemakkelijk te verkrijgen, ook online (en dus discreet) via HEMA.nl!

Op zoek naar andere EasyToys? Het merk wordt nu ook verkocht bij Boozyshop en je kunt natuurlijk terecht op de EasyToys website.

Zou jij je sekstoys kopen bij HEMA of gaat dat een stapje te ver voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top