Persbericht: IK Skin Perfection DE-ITCHY+ Oil

Het product waar het in dit artikel over gaat heet voluit de DE-ITCHY+ Medical Skin Oil, ontwikkeld door IK Skin Perfection. Deze olie biedt enorm veel voordelen voor de (over)gevoelige (hoofd)huid en is bijvoorbeeld ook geschikt als huidzorg bij kanker. Lees dus snel verder!

Olie voor de overgevoelige hoofdhuid

Beschadigde huid kan veroorzaakt worden door medicatiegebruik, blootstelling aan chemicaliën of milieu- en weersinvloeden. Hierdoor kan je (hoofd)huid uitdrogen, gaan schilferen of overgevoelig en geïrriteerd raken. Een gevolg hiervan is vaak dat het gaat jeuken.

De DE-ITCHY+ olie biedt op dat gebied de uitkomst. Het is een rijke olie die veel vitaminen en antioxidanten bevat. Hierdoor wordt je huid verzacht, hersteld, gekalmeerd en vernieuwd.

IK Skin Perfection Medikal DE-ITCHY oil

De DE-ITCHY+ olie van IK Skin Perfection wordt gebruikt in de Medikal Reflex Treatment. Dit is een behandeling voor zeer kwetsbare huid die je kunt ondergaan bij een schoonheidssalon.

Medikal Reflex Treatment

Huidproblemen door bijvoorbeeld medicatie als chemotherapie of bestraling kunnen voor problemen zorgen. De Medikal Reflex Treatment is ontwikkeld om veilige huidzorg te bieden wanneer de huid op zijn kwetsbaarst is. En bekroond met de Dutch Beauty Award 2021-2022 in de categorie salonbehandeling!

Tijdens deze behandeling worden de reflexzones van het immuunsysteem geactiveerd. De huid wordt beschermd en hersteld. Naast de nieuwe DE-ITCHY+ olie wordt ook gebruik gemaakt van andere producten van IK Skin Perfection.

IK Skin Perfection Medikal Reflex Treatment producten

Hierboven zie je al de producten van de Medikal Reflex Treatment samen op de afbeelding. Van links naar rechts: LIP+, SILK+, DE-ITCHY+ en RECOVER+. Met elk hun eigen doel en werking, maar gericht op het behandelen van huidproblemen.

Meer informatie

Het is mogelijk om zelf de IK Skin Perfection producten, zoals de DE-ITCHY+ olie, te kopen via de website. De olie kost € 59 voor 50 ml. Hij bevat 100% natuurlijke ingrediënten, is vegan en vrij van microplastics. Je kunt de producten in dit artikel opnemen in je dagelijkse verzorgingsroutine. Ook kun je de Medikal Reflex Treatment ondergaan bij een aangesloten schoonheidssalon.

Heb jij al ervaring met de producten van IK Skin Perfection?

— Meer lezen? Bekijk dan hier mijn review over de Botanic Soap van het merk! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top