Persbericht: Invisibobble Barrette

In het Frans en Engels is Barrette een vaak gebruikte term, maar toen dit persbericht van Invisibobble binnenkwam moest ik toch even nadenken. Het betekent haarclip of haarspeldje en dat is dan ook het item waar Invisibobble deze lente haar assortiment mee uitbreidt. Kijk je mee?

Invisibobble barrettes hairclips nieuw 2022

Er komen twee soorten haarclips, barrettes, op de markt. Degene met de rechthoekige vorm (hieronder links op de foto) hebben de naam Havana Mama meegekregen en de andere set heet Too Glam To Give A Damn.

Barrette Havana mama Too Glam To Give A Damn

Invisibobble staat bekend om haar producten met spiralen en golfjes waardoor je haar niet beschadigd en de producten minder afdrukken achterlaat. Het meest bekend zijn misschien wel de Invisibobble Original (’telefoonlijn elastiekjes’) en de scrunchies. Mocht je ze niet kennen dan kun je dit artikel bekijken: Invisibobble Retro Dreamin’ Collectie. Beide opties (en meer items van het merk) probeerde ik.

Ook bij deze Barrettes heeft Invisibobble ervoor gezorgd dat je haar niet beschadigd wordt, ze comfortabel zijn om te dragen en je pijnloos weer uit je haar kunt halen. Ze hebben namelijk een golvende bovenkant en een onderkant die daarop aansluit. Aan het einde zit er een clip om hem dicht te klemmen.

Invisibobble haarclips barrettes

Door de gebogen vorm zitten ze mooi op je hoofd. Door mijn fijne, dunne haar glijden normale speldjes of clips altijd snel uit mijn haar. Het lijkt erop dat er bij deze Barrettes best veel ruimte zit tussen de boven- en onderkant, dus ik ben erg benieuwd of deze goed in mijn haar zouden blijven zitten.

Meer informatie

De Invisibobble Barrette haarclips zijn verkrijgbaar vanaf mei 2022. Ze kosten € 5,95 per set van 2 stuks. Je vindt ze onder andere bij Haarshop.nl, Douglas, Kruidvat, Haarspullen.nl, Plein.nl en ICI Paris XL, zowel in de winkel als online.

Draag jij dit soort haarclips? Wat vind je van deze Barrettes?

banner haarshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top