Persbericht: Invisibobble Retro Dreamin’

De lente komt er weer aan, dus ook in de wereld van haaraccessoires worden er weer leuke nieuwe collecties gelanceerd. Eén daarvan is de nieuwste collectie van Invisibobble: Retro Dreamin’! Terug naar de 90’s met lekker kleurrijke verpakkingen en producten uitgevoerd in vintage pastel tinten. Kijk je mee?

Invisibobble Retro Dreamin' collectie voorjaar 2022

Je ziet het al aan de foto hierboven: deze collectie wordt gekenmerkt door roze en pasteltinten. Niet alle producten die je hierboven ziet zijn in Nederland in deze collectie te koop. Hieronder zie je welke haaraccessoires uit de Invisibobble Retro Dreamin’ collectie je wél kunt vinden!

Benieuwd hoe deze items mij bevallen? Je leest er alles over in dit artikel: Invisibobble Retro Dreamin’ Collectie || Review!

Invisibobble Original

Er komt een set met nieuwe kleuren van de originele Invisibobble op de markt. Inmiddels hét elastiekje wat ervoor zorgt dat je haren niet breken en er geen ‘knik’ in je haren komt na het dragen. In deze nieuwe set zitten drie haarelastiekjes met allemaal een andere pasteltint. De kwaliteit is zoals je gewend bent, maar dan met zachte kleurtjes die passen bij de lente! Deze set heeft de naam 50 Shades Of Hue gekregen en je koopt hem voor € 5,95.

Original Invisibobble in pasteltinten

Op de Invisibobble website zag ik deze ook in een verpakking van 10 stuks! Daarin zitten er twee van deze drie kleuren en vier transparante invisibobbles voor € 12,95.

Invisibobble Slim

De Invisibobble Slim is een iets dunnere variant voor een elegante look. Dit voorjaar wordt hij uitgebracht in een lichtroze kleur die de naam Cuter Than You Pink gekregen heeft. Je koopt deze set met twee Slims voor € 4,95.

Slim Invisibobble lichtroze Retro Dreamin' 2022

HairHalo

Ook de HairHalo heeft in deze Retro Dreamin’ collectie een ander uiterlijk gekregen van Invisibobble. De brede, zachte diadeem is voorzien van een lichtroze tint. Hij heeft de naam Eat, Pink and be Merry en kost € 11,95.

Invisibobble Hair Halo roze diadeem lente 2022

Sprunchie

De sprunchie is een scrunchie met een invisibobble erin. Zo heb je de voordelen van de invisibobble elastiek, met het uiterlijk van een scrunchie. Ideaal toch?! Ik vind scrunchies sowieso al passen bij de 90’s vibe die bij deze collectie hoort, dus sowieso een goede keuze! De lichtroze variant met de naam Pain No Mountain High is van stevig textiel gemaakt en kost € 5,95.

Sprunchie Retro Dreamin' pastelroze

Sprunchie Duo

Liever je sprunchies afwisselen? Kies dan voor deze duoset met de naam Hue Man Love. Je krijgt dan de lichtroze variant die je hierboven zag én een semi-doorzichtige sprunchie in regenboogkleuren. De set kost € 9,95.

Duo set Sprunchies pastelkleuren lente 2022

Voor de échte liefhebbers kun je via de Invisibobble website een set met drie sprunchies kopen voor € 12,95. Je krijgt dan de kleuren die je hierboven ziet en een oudroze sprunchie van een zachte stof.

Invisibobble Retro Dreamin’ Collector’s Box

Met deze Invisibobble Retro Dreamin’ collectie komt ook een zogenaamde Collector’s Box! Dit is een ‘online exclusive’ wat betekent dat je hem enkel via de Invisibobble website kunt bestellen. De inhoud blijft een beetje een verrassing, er zit van alles in. Er zijn er maar 100 én iedere box is met de hand gesigneerd door Sophie, de founder van Invisibobble. En dat allemaal voor € 40!

Meer informatie

Via de Invisibobble website zijn deze producten inmiddels te koop. Vanaf maart vind je ze ook bij Haarshop.nl, ICI Paris XL (ook de Belgische ICI Paris XL), Haarspullen.nl, Plein.nl en bij Douglas. De multipack invisibobbles en sprunchies zullen niet bij de genoemde winkels te vinden zijn. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Mijn ervaringen met deze items lees je in dit artikel: Invisibobble Retro Dreamin’ Collectie || Review!

Heb jij al haaraccessoires van Invisibobble?

banner haarshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top