Persbericht: Kiki London Fall 2021 Collection

De herfst is nu echt aangebroken, dus kom maar op met alle bruine, oranje en okergele tinten. Ook voor de nagels is er volop keuze. Kiki London heeft in haar Fall 2021 collectie maar liefst acht kleuren gestopt die perfect passen bij het koudere weer en vallende bladeren. Kijk mee!

Kiki London is een merk van gel nagellak waarvan ik vaker kleuren geprobeerd heb. Je ziet de producten bijvoorbeeld in deze artikelen:

De reguliere kleuren (dus niet bijvoorbeeld de Colour Changing lak) dekken over het algemeen allemaal in 2 laagjes en ze blijven op mijn nagels goed zitten. Ik was dan ook benieuwd welke kleuren er voor deze herfst waren uitgebracht!

Hierboven zie je alle acht kleuren. Een groot deel vind ik erg passend bij de herfst. Ook zitten er een aantal tinten bij (de blauwe lakjes en Ivory) die ik persoonlijk wat meer bij de winter vind passen. Maar alsnog is de combinatie met de bruintinten erg leuk! Mocht je de gehele collectie kopen dan heb je meteen gevarieerd palet aan kleuren om de komende maanden je nagels te bedekken.

Meer informatie

Deze kleuren heeft Kiki London uitgebracht als de Fall 2021 Collectie die je in zijn geheel kunt kopen voor € 64,99. De kleuren zijn ook los te koop: ieder flesje bevat 7,3 ml en kost € 8,89. Dat zou voor 8 kleuren op een totaalbedrag van bijna € 72 komen, waardoor je met de setprijs dus 6 euro korting krijgt.

Ben je helemaal nieuw met gel nagellak? Ook daar heeft Kiki London een set voor: De Kiki London Fall 2021 Starters set. In deze set vind je alle 8 kleuren uit de Fall 2021 collectie, primer, top coat, base coat en natuurlijk een 96w lamp. Daarbij zit er ook nog een zogenaamde nail tool kit bij (met een nagelvijl, bokkenpootje, buffervijl etc.) en krijg je er 20 wipes en 20 remover wipes bij. Deze kit kost € 139,99. Inmiddels is deze set inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Op de Kiki London website kun je uiteraard nog veel meer kleuren gelnagellak vinden, inclusief glitters en special effect-lakken. De Fall 2021 kleuren zijn momenteel verkrijgbaar.

Heb jij al eens de nagellak van Kiki London geprobeerd? Wat is jouw favoriet?

— Benieuwd hoe ik mijn gelnagellak aanbreng? Dat kun je doorklikken naar dit artikel: Pink Gellac gelnagellak aanbrengen en verwijderen! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top